Hjem / Nyheter / Årsmøtet 2007:

Årsmøtet 2007:

Nye medlemmer i styret
Hanne Pedersen fra J15 (bildet) er valgt som ny kasserer i Lillestrøm Håndballklubb. Nytt varamedlem i styret er er Roger Hexeberg fra J11.

Det ordinære årsmøtet for 2007 ble holdt i Skedsmohallen 28. februar. På årsmøtet var det 15 fremmøtte. Styret ser dermed slik ut den kommende perioden:

Leder: Svein O. Solberg Leder
Styremedlem Eva Semmerud – Nestleder/Dommerkontakt
Styremedlem Hanne Pedersen – Kasserer
Styremedlem Anne Stubberud-
Styremedlem Kristin Ø. Lund – Varamedlem Rolf Frydenberg – Utstyr
Varamedlem: Linda Solheim – Arr.ment
Varemedlem: Roger Hexeberg
Ungdomsrep: Line Johnsrud

Årsmelding ble tatt til etteretning og budsjett og regnskap godkjent. Klikk her for å få opp årsmeldingen og regnskapet.

– Det var et årsmøte som foregikk i rolige former. Jeg er veldig glad for å få inn de nye medlemmene i styret og ser frem til arbeidet videre. Vi er nå fulltallige og har fått fordelt oppgaver og ansvarsområder. I tillegg har vi folk i de ulike utvalgene, sier leder Svein O. Solberg.

Litt info og bilde av det nye styret vil bli lagt ut på nettsiden etter neste styremøte.