Hjem / Nyheter / Klart for turneringsvåren:

Klart for turneringsvåren:

Skrevet

Spennende utfordringer
Det er duket for spennende turnerings-opplevelser for LHK-lagene utover våren.Først ut er J13 som 2-4 mars deltar i Petter Wessel Cup. I pinsen 25-28 mai sender LHK-90 et stort antall lag til Fredrikstad Cup. Dernest er det Partille Cup for noen av de eldre ungdomslagene.

LHK-90s nettavis kommer til å rapportere hvordan det går med J93 i Petter Wessel Cup i Larvik, en turnering som kalles uoffiselt NM for aldersbestemte klasser. Følg med på førstesiden eller på j93s side.

Men for de fleste lagene i klubben blir Fredrikstad Cup 25-28 april det store høydepunktet LHK-90 sender et stort antall lag. Spillere skal overnatte på skole og hygge seg sammen en hel helg til ende. Vi håper også at et stort antall familier finner veien til plankebyen.

Innemellom skal flere lag delta på andre cuper. Et par eldre lag setter også i år kursen mot Partille Cup i Gøteborg – verdens største håndballturnering. Ett av lagene er j91. De nådde 1/8 finalen for to år siden og 1/16 finalen i fjor.

Her følger forøvrig en oversikt over hvordan ungdomslagene har gjort det i cuper og turneringer så langt i sesongen:

– J12.1 vant B-sluttspillet og J12.2 røyk ut i semifinalen i Nordstrandcup.

– I julecupen i Rælingen møtte J12.1 vs J12.2 i semifinalen, J12.2 gikk til finalen, men tapte dessverre denne.

– J13.1 spilte seg frem til kvartfinlen i Norstrand Cup, mens de tapte motSki i Umbro Cup (første kamp) Flotte resultater i Temaserien.

– J14.1 tok en flott 2. plass i Julecupen etter å ha slått ut J14.2 i semifinalen.

– J15 ble slått ut i ¼ finalen i Baldus Cup. I verdens største hånballturnering Partille ble de knepent slått ut i 1/16 dels finalen. I UmbroCup kom de til 1/8 dels finalen hvor de ble slått ut av Nordstrand. I julecupen i Rælingen fikk de en flott 2. plass.

Vi ønsker alle våre lag lykke til med serieinnspurten og turneringsdeltakelsen fremover.

Top