Hjem / Nyheter / LHK-90 finale-arrangør i Umbro Cup 18. mars:

LHK-90 finale-arrangør i Umbro Cup 18. mars:

Se topp ungdomshåndball i Skedsmohallen
Finalene i Umbro Cup spilles i Skedsmohallen søndag 18. mars, med LHK-90 som teknisk arrangør. – Her får man se de beste ungdomslagene på Østlandet. Det blir spennende oppgjør og topp stemning i hallen, sier Linda Næss Solheim i LHK-90.

Umbro Cup er navnet på Norges Håndballforbunds turnering i region Østlandet. 1. runde ble spilt allerede i september i fjor og turneringen har pågått frem til nå i aldesklassene. Flere hundre lag har vært med i turneringen.

– Det er et svært arrangement. Synd at vi selv er slått ut. Men uansett moro å få være teknisk arrangør, forteller Linda Næss Solheim i LHK-90, som sammen med resten av klubben vil ønske alle tilreisende velkommen.

Arrangementet i Skedsmohallen varer fra kl. 08.30 om morgenen til kl. 19.00 om kvelden. Den som har ansvaret og styrer det hele er LHKs arrangøransvarlige, Kari Larsen. I tillegg til god plass på tribunenene, gode garderobe-fasiliteter, og bra banedekke, vil det bli kiosk- og kafeteriasalg. Det er bra parkeringsmuligheter utenfor hallen, og det bør være enkelt å finne frem for våre tileisende. Lurer du på reiseveien, kan du finne en detaljert veibeskrivelse her.

Alle LHK-lagene, bortsett fra de som har kamp andre steder, bidrar i en stor dugnadsinnsats for å få arrangementet vel i havn. Foreldre fra J8 og oppover, og til og med damelaget, stiller. Her trengs det tilsynsvakter, sekretariatsledere, billettselgere og kafeteria og kioskselgere.

I tillegg til det arrangementet gir av inntekter i form av billett og kiosksalg, tjener klubben også penger på å avvikle finalarrangementet på oppdrag fra Norges Håndballforbund.

LHK-lederne mener de har alt under kontroll med planleggingen. De tror på et kjempefint arrangement med mye fin håndball.

– Vi snakker om de beste lagene i hver årsklasse i regionen. Selv kommer jeg til å få med meg det jeg kan. Her blir det mye topp ungdomshåndball å se. Så jeg håper riktig mange, både klubbmedlemmer og andre, finner veien til Skedsmohallen 18. mars, avslutter Linda Næss Solheim – og håper at de tilreisende vil finne seg vel til rette på en for dem spennende og fortettet finaledag i Lillestrøm.

Skulle noen forøvrig ha tid og behov for et avbrekk eller fylle ventetid, kan vi anbefale en tur til Lillestrøm sentrum, ca en kilometer unna. Her er kjøpesentre, butikker og en rekke spisesteder, samt gode parkeringsmuligheter.

Se kampoppsettet for finalene her (word-fil)