Hjem / Nyheter / LHK-90 – Furuset / LHK-90 – Høybråten/Stovner1

LHK-90 – Furuset / LHK-90 – Høybråten/Stovner1

En herlig og fin J94-gjeng
Vel tapte finalistene fra Rælingen julecup, LHK90s J94-lag, de to seriekampene mot Furuset og Høybråten/Stovner i Tærudhallen 17. mars. Men jentene viste likevel hvilken herlig og fin LHK-gjeng de er. – Vi kommer tilbake. Det er ikke hver dag alt går på skinner. Nå gleder vi oss til Fredrikstad cup, sier lagleder Barbro.

J94 består for tiden av litt over 20 spillere. Håpet er å beholde flest mulig av dem kommende sesong. For her bor det mye innsats og talent. Selv om det akkurat nå lugger litt, jentene har tapt et par kamper, og står uten trenere.

Lagleder på tredje året, Barbro Grønnerud, bekrefter:

– Ja. Det er en fin gjeng. De har engasjement, innsats og håndballtalent. De er også kjent for å spille nokså offensiv håndball.

Ikke minst viste jentene det under Rælingen julecup. Da kom begge 94-lagene til semifinalen og møtte hverandre der. Gjengen som spilte i Tærudhallen idag var de som tapte finalen. Dermed sørget J94 for den sterkeste LHK-prestasjonen i turneringen ved siden av J91 som også røk ut først i finalen i A-sluttspillet.

Under hjemmekampene i Tærudhallen lørdag 17. mars fulgte en solid gjeng foreldre med på sidelinjen og heiet 94-jentene frem. På laglederbenken coachet Trond Selbo og Erik Wennemo jentene så godt som mulig. Men Furusetjentene var raskere og scoret noen flere mål enn LHK. Det var også Høybråten/Stovner-jentene i kamp nr 2. Lenge lå lagene likt. Men mot slutten rykket bortelaget i de lyseblå draktene ifra.

– Vi steppet inn i dag. Jentene hadde ikke noen til å lede seg. Vi hadde også noen spillere som hjalp til fordi andre var syke eller ikke kunne spille. Det virket nok noe inn. Det gjorde at vi ikke klarte å gjøre helt det vi ble enige om. Men jentene kommer garantert sterkt tilbake. Det er det ikke tvil om. Det er en fin gjeng. Det er moro å være med dem, sier Erik.

Jentene er i ferd med å avslutte serien. Men lagleder Barbro kan fortelle at alle har begynt å glede seg til Fredrikstad cup allerede. Det blir en fin avslutning på sesongen. Og alle, minus to som har sagt at de slutter, skal være med. Håpet er også å kunne ha to lag i serien neste sesong, slik det har vært i inneværende sesong.

Vi ønsker de gode j94-jentene våre lykke til. Stå på!

Se bilder fra kampene i Tærudhallenher.

Laget som spilte i Tærudhallen var: Stine, Eli, Gro, Maren, Martine, Tina, Elene, Rebekka, Andrea, Frida.