Hjem / Nyheter / LHK-90 – Holter 28-16

LHK-90 – Holter 28-16

Åtte kamper uten tap for J91

Foto:Ove Johansen

Lillestrøms jenter 15 tok sin åttende seier på rad i Skedsmohallen 11. mars. Dermed er de ubeseiet etter jul. J91 topper tabellen i B2-sluttspillet og har 25,6 scorede mål pr. kamp. – De spiller morsom håndball, mener SU-medlem Terje Knutsen, for tiden trenervikar for jentene.

Om kampen:

Holter-laget ligger på andre plass i serien. På dårligere målforskjell enn LHK. Før jul møttes lagene i innledende pulje i A-serien. Da vant Lillestrøm-jentene med Lars Johansen på trenerbenken. Denne gangen ledes jentene i B2 sluttspill av Terje Knutsen. I Ivar Gundersens fravær. Han blir enig med jentene om å spille flatt og hardt i forsvar. De mistenker Holter for ikke å ha langskyttere og i stedet satse på gjennomspill. I angrep skal jentene rushe hurtig.

Laget denne gang:

Veronica, Bettina, Maiken, Andrea, Siri, Elisabeth, Linda, Jeanette,Stine, Marte N., Ine, Cecilie

1. omgang:

Jentene starter tregt. Akkurat som mot Raumnes/Årnes sist. Holter scorer det første. I 5 minutter er det jevnt. Holter-jentene kjører på innøvde trekk og løp. De får noen mål. Men vi scorer flere enn dem. Rushene, J15s spesiale, sitter ikke like godt som de pleier. Men Terje konstaterer at jentene i stedet får det til i etablert angrep. Ine og Bettina scorer fine mål fra kant og Siri skyter så det suser utenfra. flere spillere melder seg også på i kapen. Etter hvert rykker vi i fra. På slutten av omgangen kommer kampens mest spektakulære mål. En passivavblåsing er på gang. Det ser Bettina. Hun klinker til fra 18 meter. Skuddet går knallhardt i mål – helt oppe i krysset. Ved pause står det14-7. Foreldrene på tribunen er skjønt enige: – Jentene ser ut til å ha kontroll.

2. omgang:

Det gode spillet fra Enebakk-kampen midt i uken fortsetter. Jentene er i form. De øker ledelsen. Nesten alle jentene tegner seg på scoringslisten. Eller de har fine forsøk på avslutninger. Terje er redd for at de skal slappe av og miste fokus på slutten. De leder med over 10 mål. Derfor gir han jentene et par nye oppgaver. I en time-out henter han frem målsetningen om å slippe inn under 15 mål. Jentene klarer det nesten. Men i nok en kamp får motstanderne inn 16 mål. Sluttresultatet blir 28-16. Alle er fornøyd. – Jippy. Veldig bra, rapporteres det fra tribunen.

Slik oppsummerer Terje kampen:

– Det var en veldig bra kamp av jentene. Alle gjorde en fin innsats. En real lagseier.

Mot Raumnes/Årnes sist merket Terje seg kontringene og kombinasjonene spillerne i mellom. Denne gangen festet han seg ved det etablerte angrepet.

– Det imponerer meg litt at så mange av spillerne har flere egenskaper. Det gjør jentene til et jevnt, godt lag, legger han til.

Nå venter Ull/Kisa i neste kamp om en måned. Etter helgens kamper har Nordby overtatt annenplassen i puljen.Målene for seriedeltakelsen er jentene og Ivar enige om: Å vinne sluttspillet. Dessuten: Ikke slippe inn mer enn 15 mål pr. kamp. Status pr. idag: Jentene leder serien, de har sluppet inn 15,8 mål i gjennomsnitt Hva scoringssnittet er? 25,6 mål.

Bilder fra dagens match finner du her. Gjesteboka ser du her.

PS:

Her er resultatene og stillingen i regionsserien, B2-sluttspillet:

LHK-90 1Holter

NordbyAskim