Hjem / Nyheter / Meråker Mesterliga avvikles i juli og august

Meråker Mesterliga avvikles i juli og august

Håndballeir i Trøndelag

Foto: Meråker Mesterliga

I fjor deltok flere LHK-90 spillere på håndballskolen og håndballturneringen på Meråker i Trøndelag. De kom hjem etter en uke – kjempefornøyde.Nå minner LHK-90s Hege Nitteberg oss om at det igjen er påmeldingstid. Så har du lyst, tid og råd, kan en uke med håndballferie være noe for deg.

Meråker Mesterliga er en kombinert håndballskole og turnering. På dagtid får utøverne instruksjon av dyktige trenere og kjente spillere. På kveldstid deler vi opp i lag og deltakerne får spille for kjente klubber som Larvik, Barcelona og Slagelse. Vi lager Mesterliga-stemning rundt kampene med speaker-tjeneste, musikk og premieutdeling.

Mellom håndballøktene får deltakerne delta på spennende aktiviteter som bl.a go-cart, Klasseklatring, Playstation-cup, kanopadling, «Fangene på Fortet», Idol og diskotek.

I 2006 deltok rundt 330 håndballspillere, og elitespillere og trenere fra Selbu, Levanger og Bækkelaget SK var blant instruktørene som delte sine erfaringer med deltakerne. I år har man tatt konsekvensen av at arrangementet er sværtg populært og arrangerer tre skoler i løpet av sommeren.

Uke 1 arrangeres 22-27 juni. Uke 2 28-3 julu. Uke 3 2-7 august.

Prisen er 2995,- kr. Dette dekker overnatting i seng på skole, 4 daglige måltider, alle aktiviteter minus en fotballkamp på Lerkendal, samt en rkeke flotte premier.

Vil du lese mer, klikker du deg inn på Meråker-skolens hjemmeside her.