Hjem / Nyheter / Oppussing på gang

Oppussing på gang

Mer liv og røre på nettsiden i 2007

– Vi ønsker å gi klubbens medlemmer og andre interesserte mer og bedre informasjon via nettet, sier LHK-90’s leder Svein O. Solberg (t.v) og webansvarlig Arild Mangerud (t.h).

Webutvalget i 2007 består av Svein O. Solberg, Arild Mangerud og Erik Sønstelie. Trioen har nå fått i oppgave å få mer til å skje på LHK-90s hjemmeside.

– Målet er å utvikle både presentasjon og innhold og skape et mer levende nettsted, forteller Solberg.

I tiden fremover vil du se nyheter dukke opp hyppigere på hjemmesiden. Det arbeides med å lage en ny førsteside og en mer fargerik vignett. I tillegg skal menyene og sidene omorganiseres noe.

– Det blir litt «byggeaktivitet» på hjemmesiden fremover. Sidene kan virke litt uferdige. Men vi håper at det ikke går alt for lang tid før alt er på plass, sier LHK-lederen.

Klubben kommer til å tilby et minikurs for lagledere, trenere og utvalgsledere. Her vil det bli gitt innføring i å legge ut nyheter fra eget lag eller utvalg.

Solberg legger til at webutvalget er takknemlig for tekst og bilder sendt pr. e-post, SMS eller MMS som kan fortelle hva som rører seg i de ulike delene av LHK-90.

– I dag har alle mobiltelefon med kamera. Mange har også video på telefonen. Hvorfor ikke bruke telefonen til å dele opplevelsene med oss andre i klubben, sier han.

Høyt på ønskelisten står lagbilder, bilder av ledere eller kampbilder. Bilder av spillere er også OK. Men det må det innhentes tillatelse fra foreldre hvis spilleren som avbildes er under 18.

– Vi følger vanlige publistiske lover og regler om personvern på dette området, sier Solberg.

Webutvalgets tipstelefon er 90548977. E-postadressen for tekst og bilder finner du her.