Hjem / Nyheter / Raumnes/Årnes – LHK-90 17-23

Raumnes/Årnes – LHK-90 17-23

Seier i en rar kamp

Bortekampen mot Raumnes/Årnes i Neshallen 4. mars ble en rar kamp. Begge laglederne fikk utvisninger. Men jentene spilte en bra 1. omgang og vant til slutt kampen 23-17.

Laget: Stine, Linda, Jeanette, Veronica, Ine, Marte N, Marte S, Elisabeth, Bettina, Maiken, Cecilie og Siri.

Før kampen:

Ivar hadde forfall. Derfor stilte Terje. Han ledet dem også i treningskampen 1. mars mot J13. Mens jentene varmer opp, samles foreldre og supportere i kafeteriaen. Stort fremmøte fra LHK-90 i dag. Stemningen på tribunen er engasjert. Men også preget av vemod. Vemod fordi Vidar ikke er med oss lenger, en forelder som alltid stillte opp og fulgte laget i tykt og  tynt.

1. omgang:

Daff åpning. Men etter 4. minutter synes Stine det får være nok. Hun feier inn åpningsmålet. Så kommer vi i gang.  Riktignok slipper forsvaret et par ganger for lett gjennom motspillerne. Men likevel viser vi at vi i er hakket vassere enn Raumnes/Årnes. Akkurat som i fjor høst da vi slo dem ut i Umbro Cup. Jentene kontrer kjapt, de kombinerer fint og de har et par presise skudd utenfra. Marte N setter fem mål på rekke og rad. Underveis pådrar vi oss en utvisning. Den rammer Ole-Martin! Som kom inn på banen da Ine ble skadet. Uten i farten å få med seg at dommeren ikke hadde gitt signal til ham. Avslutningen på omgangen er spektaklulær. Vi vinner ballen i eget forsvar og kaster på direkten. Oppe ved Raumnes/Årnes befinner Stine og Marte seg. De er superraske! Stine dundrer ballen i mål akkurat i det pausesignalet går. 12-5 ledelse.

2. omgang.

Linda starter med et par kjemperedninger. Jentene fortsetter å feie inn mål. Det flate forsvaret vårt sitter.Det er steintøft for R/Å å komme gjennom. Ni minutter ut i omgangen leder vi 17-10. Vi er på vei mot en ny storseier. Bunnlaget fa Årnes ser ut til å klappe sammen. Men så snur det seg: Et par utvisninger. Litt manglende konsentrasjon i angrep.  Ingen løper hjem i forsvar heller.  Raumnes/Årnes kniper fire mål inn på oss igjen. Og på slutten går det stokk over stein. Først blir det langt stopp i spillet. En Raumnes/Årnes-spiller faller og slår bahodet hardt i parketten. Så får vi nye utvisninger. En stund er vi bare fire på banen. Dommeren kommer i sentrum. I 1. omgang ble lagleder Ole-Martin utvist. Nå er det Terjes tur. Et verbalt utrop og det blir to minutter også på ham.  I sluttminuttene er det Raumnes/Årnes som er på hugget. Men med fullt lag igjen tar vi kontroll. Veronica er glimrende frempå og scorer tre. Omsider kan vi takke for kampen. Sluttresultat: 23-17.

Etterpå oppsummerer Terje:

– Jeg synes jentene gjør en veldig bra 1. omgang. Godt forsvarsspill. Mange fine rush og kombinasjoner to og to. 2. omgangenbegynner bra, men så mister jentene litt av konsentrasjonenen. Noe av kritikken må jeg ta som lagleder. Jeg gjør noen rare bytter: Kjenner ikke jentene så godt ennå. Dermed blir det litt uvante konstellasjoner for dem.  Det preger oss i sluttfasen. Men alt i alt har vi kontroll. Vi vinner greit.

Terje, som har fulgt Ivar som assistenttrener og innstepper etter at Lars sluttet i fjor høst, synes jentene spiller fint og litt annerledes enn det som tradisjonelt preger LHK-lagene. Han synes de kombinerer veldig fint to og to. Det er moro å se på når de rusher i stor fart, mener han.

Muligens blir Terje også med på neste serieekamp. Da møter vi Holter. Naboklubben fra Nannestad er fortsatt tabelltoer. Med andre ord: Det er duket for toppoppgjør i avdelingen!

Bilder fra dagens match finner du her. Gjesteboka ser duher.

PS

Etter denne serierunden topper vi tabellen, to poeng foran tabelltoer Holter. Men Holter har en mindre kamp spilt. Runden bød på noen overraskelser: Furuset vant over UllKisa, Nordby spilte uavgjort mot Monolitten og Askim slo Ammerud. Forøvrig vant Asker 1 20-8over Jar 1. Her er resultatene og tabellen:

Monolitten 1Nordby 19-19
Jar 1Asker 1 8-20
AskimAmmerud 15-11
Furuset Ull/Kisa 1 20-15

Raumnes/Årnes – LHK-90                                                                             17-23

LHK-90 1  6 161 – 102 12
Holter  76 – 57 10