Hjem / Nyheter / Romerike – LHK 17-12 i Østlandsserien

Romerike – LHK 17-12 i Østlandsserien

J18 beseiret av lagvenninner
Selv om det ble tap 17-12, gjorde J18 en bra match mot Romerike i siste runde i Østlandsserien. Dessuten ble vi beseiret av lagvenninner. – Mia og Kine gjorde de fleste målene for Romerike, sier Line. Se bilder og minivideo fra kampen.

Om kampen:

Østlandsserien er for regionens 14 beste lag. LHK-90 klarte å kvalifisere seg i fjor vår. Før den siste kampen ligger laget nederst på tabellen. Romerike er på plassen foran. Tre av jentene som spiller på Romerike i Østlandsserien, spiller til daglig for LHK-90. Romerike-laget består av utvalgte spillere fra fire samarbeidsklubber. Arnes og jentene har taktikken klar. Dessuten: – Alle har lovet å blø for drakta i dag.

1.omgang:

Bra start. Bra tempo. Romerike scorer først. Men snart utligner LHK. Jentene virker friske. Fra 2-2 rykker Romerike fra. Etter 15:24 står det 6-2. Kine, en av LHK-spillerne, scorer de fleste. Arne er ikke helt fornøyd. Jentene gjør ikke det de er blitt enige på forhånd. Avtalen er at jentene skal dekke Kine på venstre kant. Hun skal stoppes. Men likevel går hun forbi lagvenninnene. Heldigvis scorer vi også. Ved pause står det bare 10-5 til Romerike.

2. omgang:

LHK-jentene får mer kontroll på forsvaret. Kine får ikke like mange mål. Jentene stopper henne. I angrep spiller LHK-90 seg frem til muligheter. Ikke alle baller settes i mål. Men noen angrep er riktig fine og havner i nettet bak Guro – også hun LHK-spiller. Innsatsen er på topp. Arne tar time-out. Vil at jentene skal gamble litt for å innhente Romerikes ledelse. Det går ikke. Mia, den siste av LHK-90s Romerike-spillere, setter en stopper for det. Hun feier inn flere flotte mål for de blåkledte. Sluttesultatet blir17-12. Omgangen ender uavgjort, men med femmålssledelsen fra 1. omgang får Romerike likevel med seg begge poengene.

LHK-Trener kommentar etterpå:

– Jentene kan reise hjem med hodet hevet. De gjør en bra innsats, spesielt i 2. omgang. 1. omgang var jeg ikke 100 prosent fornøyd med. Vi vet jo godt hvordan Romerike skal stoppes. Men i 2. omgang gjorde et ærlig forsøk på å vinne. Dessverre lyktes vi ikke da vi måtte gamble for å vinne. Men Mia og Kine gjorde jo de fleste målene, så teknisk sett kan vi jo si at LHK scoret mest.

Om sesongen sier Arne at den har vært preget av et dårligere treningsoppmøte enn i fjor.

– Det er grunnen til at vi har slitt en del. Vi blir ikke løpt over av motstanderne. Men vi er få og vi blir slitne. Dermed går det på marginalene og vi taper ofte kampene med 4-5 mål.

Også kaptein Line Johnsrud (19) er fornøyd:

– Det var en bra kamp. Vi ga dem litt juling underveis. Holdt dem nesten til døren. Registrerer også at Mia og Kine scoret de fleste målene for Romerike.

Det samme la lagvenninne Mari (17) merke til:

– Synes vi gjør det bra tatt i betraktning at tre av de beste hos oss spiller på motstanderens lag og to av dem scorer de fleste målene, sier hun etter siste oppgjøret i Østlandsserien 2006/2007.

Østlandsserieen 2006/2007 ble vunnet av Fjellhammer.

Klikk her – se resultatene i årets Østlandsserie:

Bilder fra kampen finner du her. Du kan også se en videosnutt her.