Hjem / Nyheter / LHK G17 – LHK J15 16-14

LHK G17 – LHK J15 16-14

Seier i første kamp
Bra gutta! Da var den første ordentlige kampen unnagjort. Det ble seier. 16-14 over klubbens J15-lag.

Tatt i betraktning at mange på laget bare har få timed med håndball bak seg, synes vi det gikk storveis. Fremgangen er åpenbart. Og at talentet er på plass, er også lett å se.

Her et lite kampreferat:

1. omgang:

Jentene kliner til. Ønsker å slå gutta. Langs banen sitter mange for å se på. Klubbens nye lag høster interese. Det er jevnt. Vi brenner noen sjanser. Jentene scorer. De kombinerer fint – har tross alt spilt håndball i mange år. Men både i etablert angrep og på rush tør gutta prøve på ting. Brenner de en 100 prosent sjanse, gliser de humørfylt. Det er rette instillingen! Pauseresultat: Jentene leder med ett mål. Spillende trener Emil Rydje er ikke 100 prosent fornøyd. Han mener gutta har mer å gå på.

2. omgang:

Guttas keeper står bra. Ikke så rart. Han er en meget habil fotballkeeper. Men jentene ønsker å teste ham ut. Skyter høyt på ham. Tipper han er rask til å gå ned siden han spiller fotball i det daglige. De får noen mål, men ikke mange. Gutta henger med de mer erfarne jentene som leder sin avdeling i årsklassen uten å ha avgitt poeng etter jul. Og på slutten tar gutta jentene. Jentene bommer, guttene rusher. – Woow, sies det på tribunen. Tilskuerne får en oppvisning i rask kontringshåndball med bevegelse, spenst og kraft. Bra!! Sluttresultat: 16-14.

Konklusjon:

Her må det være fremgang å spore og en del positivt å ta tak i, Emil. Det er gøy å se hva en gjeng talentfulle idrettsgutter og fotballspillere kan få til når de vil ha det moro.  Vi gleder oss vanvittig til fortsettelsen.Og forresten: Det er tydelig at dere er i ferd med å bli litt av noen maskotter i klubben.  Det var mange, ikke minst jenter, som så kampen deres.

Gå inn på J91 side for å lese deres referat og se bilder.