Hjem / Nyheter / Serierunden 15. april:

Serierunden 15. april:

Fem seirer og ett tap
Flere av LHK’90s lag gjør det bra i serieinnspurten. Søndag 15. april vant 5 av de 6 lagene som klubben hadde i aksjon. Veronika (bildet) og J91 troner på tabelltopp – uten å avgitt poeng etter jul. Her summerer vi opp helgens kamper.

J12-1. Eidsvoll/Turn – LHK-90 1 12-14
Jentene vant en jevn og meget spennende kamp mot Eidsvoll Turn 12-14 i Eidsvollhallen. Stillingen ved pause var 8-6. Det spesielle med denne kampen var at vi hadde kun 1 innbytter som kun hadde spilt en kamp tidligere. Men jentene VILLE vinne denne kampen! Noe de til slutt gjorde med stil. Dermed blir de høyst sannsynlig nr. 3 i serien bak Rælingen 1 og Høland 1.

J12-2: Vestli – LHK 90 2 17-12
Motstanderen Vestli leder serien. Derfor var det meget tøff motstand jentene fikk idag. Til slutt sto det 17-12 på tavlen. Men jentene, som har hatt en fin sesong, har fortsatt en kamp igjen. Kampen går mot Nordstrand. LHK-jentene kan krype forbi dem på tabellen med seier i siste match.

J14-2: Skedsmo 2 – LHK-2 11-14
Det ble tremåls-seier for jentene over de røde og hvite fra naboklubben i Tærudhallen på Skedsmokorset. LHK-90s J14 2, som ligger på 6. plass i serien, har to kamper igjen. Det er jevnt mellom lagene. Med seierer der kryper laget fort to-tre plasser opp på tabellen.

J13-2 LHK-90 2 – Enebakk 2 18-16
Da sluttsignalet gikk, hadde Lillestrøm-jentene dratt seieren i land fra motstanderne fra Flatebyhallen. Enebakk ligger på 8. plass i serien og våre jenter på 5 plass. Jentene har to kamper igjen og det skal bli spennende å følge dem i serieinnspurten. Også de kan rykke opp på tabellen et par plasser. Klikk her – så kan du lese referat fra kampen.

J13-1 LHK-90 – Nordstrand 1 14-11
Lillestrøm-jentene lå i tabelltoppen hele sesongen før jul og kvalifiserte seg til A-sluttspillet. Mot Nordstrand ble det en tremålsseier 14-11 og laget har fortsatt to kamper igjen å spille. Serien avsluttes 29. april mot Sarpsborg 1 på bortebane, som ligger ved siden av dem på tabellen. Jentene kan klatre fra den 7. plassen de ligger på. Tindlund, Asker og Ørje topper sluttspillet.

J15 Ull/Kisa – LHK-90 23-25
Trener Ivar Gundersen kan ikke få fullrost jentenes vinnervilje. I en spenningsfylt kamp trakk LHK 90s J91 det lengste strået mot Ull/Kisa og vant 25-23 i B2-sluttspillet i 15-års klassen. Jentene har fortsatt ikke avgitt poeng i serien etter jul og troner alene på tabelltoppen – ett poeng foran Nordby De har to kamper igjen og møter nettopp tabelltoer Nordby i siste kamp 29. april. Les eget kampreferat og se bilder her.

Her kan du sende hilsen etter helgens kamper.

Ditt LHK 90-lags resultater finner du ved å gå inn i menyfeltet til venstre på hjemmesiden og velge «kamper». Deretter velger du «resultater og tabeller» og velger akkurat det laget du vil undersøke resultatet til. Under kamper finner du også terminlister og annen kampinformasjon.