Hjem / Nyheter / Ungdomssamlingen avsluttet fredag kveld:

Ungdomssamlingen avsluttet fredag kveld:

Se video og bilder fra kampene
Fredag 13. april avsluttet LHK-90 ungdomssamlingen i Skedsmohallen med at alle lagene fikk spille kamper. Guttelag fra Frogner, Rælingen og Fet var invitert. Se video og bilder fra kampene.

– Så lenge andre er fornøyde er vi fornøyde. Det kom en leder fra et av guttelagene vi hadde invitert. Han sa også at det var et kjempetiltak. Det var gøy å høre, sa Linda Solheim fra styret.

Hun var primus motor for å få arrangementet vel i havn. Men mange andre gjorde også en flott dugnadsinnsats.

Reprise til høsten?

Det ble spilt kamper fra klokken 18 til 21. Kafeteriaen var åpen fra 17. Da strømmet også mange av spillerne inn i hallen. Mellom slagene hygget de seg sammen eller kastet ball på treningsbanen. Der var det også lagt ut diverse balansebrett, matter og annet treningsutstyr.

– Det var mye positiv respons. Vil styret gjenta suksessen?

– Det må vi vurdere. Men jeg fikk blod på tann. Kanskje det går an å gjenta det til høsten? Det virket som om spillerne satte pris på det. Det er det viktigste. Men kanskje ikke så rart egentlig at det slo an. Det var jo spillernes eget forslag opprinnelig, sier Linda.

– Det var en del bra kamper i dag?

– Jeg fikk ikke sett alle. Men det jeg så, var bra. Jeg tror jentene har godt av å spille mot guttelag. Og jeg tror guttelagene som spilte også fikk bra matching.

To av våre guttelag deltok og det er moro å se hvordan gutter 12 og G17 utvikler seg. Her er klubben i ferd med å få frem en fin gjeng.

– Vi syntes også ungdomssamlingen og tematreningene var bra, het det fra G95-leiren etterpå.

Ros til dommerne

Både Frogner og Rælingen 12 og 13 deltok – sammen med LHK-90s G12 og G17. Fet skulle også ha stilt med et guttelag. Men de møtte aldri opp. Flott at Rælingen da stilte sporty opp og tok to kamper på rad, sier Linda.

Hun har også lyst til å takke dommerne vi har i klubben. Både Silje, Line, Mari, Laila og Ivar blåste i fløytene underveis.

– De stilte sporty opp på fredagskvelden og gjorde som vanlig sine saker bra, sier Linda.

Også en del foreldre var å se på tribunen. De kunne få både kaker, vafler, frukt, kaffe og brus.

– Vi solgte en del. Men jeg synes vel generelt at foreldrene kan bli flinkere til å stikke innom kafeteriaen når de er i hallen for å bringe eller hente spillerene. Alle har tid til en kaffe og vaffel i Skedsmohallen, avslutter Linda.

Kafeteriaen er åpen hver torsdag så lenge treningene pågår – fra 18 til 21.

Her kan du se videoen fra kampene fredag.

Her kan du se bilder fra kampene.

Har du lyst til å skrive i gjesteboka, gjør det her.