Hjem / Nyheter / Vestli IL – LHK90-2, 17-12

Vestli IL – LHK90-2, 17-12

Skrevet

Moralen kan ingen ta fra oss
Søndag morgen 15.April var det duket for et oppgjør mot serielederen Vestli IL i J12-klassen i Stovnerhallen. Forutsetningene var ikke de beste da keeperen vår hadde skadet seg på ungdomskvelden, slik at vi dro av gårde med kun 8 spillere.

Vel fremme i Stovnerhallen møtte vi Vestli`s jenter , store jenter 12 i tallet ute på løpetur. Vi satte fra oss sakene vi også og tok oss en joggetur i det fine været, selv om vi bare var 8…..

Etter å ha terpet bevegelser i forsvar og angrep under oppvarming så startet kampen med en tante av en Vestlijente som dommer. Det viste seg imidlertid som en positiv opplevelse, damen dømte med stor autoritet og gjennførte kampen på en prikkfri måte tross at hun var alene.

La oss si det med en gang. Våre jenter hadde ikke tenkt å gi seg uten kamp. Vi kom under 1-0 men snart hadde vi både 1-1 og 2-2. Jentene våre løp og jobbet knallhardt i forsvar og stod for en moral både De og Deres foreldre kan være stolte av. Med kun en innbytter ble det mye belastning på alle, men til pause lå vi kun etter med 3 mål.

I pausen ble vi enige om en litt ny taktikk i angrep og jentene gikk til andre omgang med friskt mot. De jobbet og slet og viste innsats, godt hjulpet av entusiastiske foreldre. Etter 16 minutter i 2. omgang stod det også da kun 13-12 til Vestli i målprotokollen…..men de siste 4 minuttene ble preget at vi rett og slett var «tomme» og greide ikke å stå opp på samme måte lenger, samtidig som vi var litt uheldig med et par stolpeskudd i angrep. Til slutt vant Vestli IL med 5 mål, men det er ingen fra Lillestrøm som har noen grunn til å henge med hodet på grunn av det. Jentene viste innsats og jobbet som et lag for hverandre hele tiden og med ny trener på gang fra 1.mai så kan dette bli veldig moro også fremtiden……

Top