Hjem / Nyheter / J94-trener Jan Terje Sem:

J94-trener Jan Terje Sem:

Jan Terje og jentene etter kvart’n.

– En positiv giv i laget
– En gjeng med utrolig bra humør, sterk vilje og lyst til å lære. Slik karakteriserer J94s nye trener Jan Terje Sem jentene sine. Etter Fredrikstad Cup i pinsen synes han det er en veldig positiv giv i gruppen.

Se bilder fra turneringen her Se artikkel i Moss Dagblad herom Rygges vinnerlag.

– Ja, det er en positiv giv både rundt spillerne, lagsapparatet og foreldregruppen. Det er en flott gjeng å være trener for, sier han.

Fornøyd med turneringen

Kun 6 treninger rakk han å få med 1994-jentene før ferden gikk til Fredrikstad Cup.

Der endte det ene laget i kvartfinalen i B-sluttspillet i J13-klassen. Det andre kom helt til semifinalen. Etter en dramatisk straffekonkurranse på overtid. Rygge vant – etter knepent å ha slått ut begge våre lag.

– Jeg er kjempefornøyd. Begge lagene hevet seg gjennom turneringen. Det var tydelig at jentene etterhvert forstod hvordan jeg tenker og ønsker at de skal spille, sier Jan Terje.

Han sier at det også sosialt ble en kjempeopplevelse for jentene. De var med på «Fangene på Fortet». Og om kveldene var de med både på fellesgrilling, diskotek, Peppes Pizza-besøk og tivoli,

Ønsker mer tempo og intensitet

– Hva vil du legge vekt på i treningsarbeidet fremover?

– Vi må oppsummere denne turneringen først. Vi skal ha et møte i gruppa nå når vi er kommet hjem. Men vi trenger nok noe mer intensitet og tempo. Det så vi da vi møtte de bedre lagene. Forsvarsmessig kunne vi vært bedre i noen kamper. Men jentene viste på slutten av turneringen at de behersker forsvar også.

– Hva blir målet fremover?

– Vi skal trene så lenge vi kan i sommer. Så prøver vi å få til noen treningskamper. Den neste turneringen blir Nordstrand Cup i august. Vi kommer til å lage et eget treningsprogram for jentene i sommer. Så lærevillige som de virker håper jeg at de følger det opp.

Positivt inntrykk av LHK-90

Jan Terje har vært både spiller og trener i mange år – sin unge alder til tross. Likevel synes han at det var en spesiell opplevelse å følge de to lagene sine og den nye klubben til Fredrikstad Cup.

– Ja, jeg må si det er moro å ha blitt en del av LHK-90. Det er en god klubbfølelse her. Det så vi i Fredrikstad. Vi farget jo byen rød hele lørdag. Og jeg har inntrykk av at det er en positiv «go» i hele klubben. Og så er det mange lag og det jobbes godt, mener han.