Hjem / Nyheter / LHK-90 fornyer med Comet Sport:

LHK-90 fornyer med Comet Sport:

Linda prøver den nye overtrekksdrakten.

Klubben får ny kleskolleksjon
LHK-90 og Comet Sport i Lillestrøm har blitt enige om en ny utstyrsavtale frem til 2010. Avtalen innebærer en ny kleskolleksjon for klubben. Her viser vi den nye overtrekksdrakten.

LHK-90s nye overtrekksdrakt for 2007/2008-sesongen. Sponsorenes reklame, spillerens nummer og initialer kommer i tillegg.

Her er den nye overtrekksdrakten til Lillestrøm Håndballklubb. Det er også meningen at det skal dukkke opp en ny og tøff supportergenser. Målet er en helt ny kleskolleksjon for klubben.

Alt sammen får du som vanlig 20 prosent rabatt på når går i butikken til Comet Sport i Lillestrøm og sier at du kommer fra LHK-90. Prisen for den nye overtrekksdressen er ikke klar ennå, men vil ikke bli dyrere enn den vi har i dag. I tillegg vil det bli lagt en egen link til utstyrsleverandøren og butikken på LHK-90s nettside.

Lillestrøm HKs styre har fått en egen kontaktperson hos Comet Sport. Dette er Kenneth Nysæther, som eier Comet Sport i Lillestrøm – sammen med bl.a. tidligere LSK-kaptein Torgeir Bjarman. Han skal sørge for at samarbeidet og servicen fungerer etter intensjonene.

Avtalen åpner også for «klubbkvelder» i Skedsmohallen. Der stiller Comet Sport opp med sitt varesortiment og selger det til LHK-90s medlemmer -til medlemspriser. Her håper man også at Comet stiller med et variert tilbud av kvalitetssko, baller og annet relevant utstyr.

Opprinnelig løp den gamle utstyravtalen med Comet Sport til 2009. Men etter samtaler mellom selskapet og klubben har man valgt å justere den og forlenge den med ett år. Det betyr at den varer til 2010. Som de andre treårige sponsorkontraktene som klubben har.

– Vi er godt fornøyd med avtalen og ser frem til å fortsette samarbeidet med Comet Sport, sier klubbleder Svein O. Solberg.

Med avtalen er det også klart at LHK-90 fortsetter med Umbro som draktleverandør og klesprodusent.

Les mer om Comet Sport her
Finn ut mer om Umbro Sport her