Hjem / Nyheter / Nokian Dekk og Lillestrøm Osteopati støtter LHK-90:

Nokian Dekk og Lillestrøm Osteopati støtter LHK-90:

Gode sponsorer på drakten

To nye sponsorer i boks!
Lillestrøm Håndballklubb og Nokian Dekk har fornyet samarbeidsavtalen med tre år. Samtidig kan Lillestrøm Ostepotati ønskes velkommen som sponsor for håndballen i Lillestrøm.

Det jobbes intenst med de fremtidige sponsorkontraktene i Økonomiutvalget i Lillestrøm Håndballklubb om dagen.

Fra før av er avtalene med Peppes Pizza og Comet Sport reforhandlet. Nå er også ytterligere to avtaler i boks.

Nokian Dekk har samarbeidet med Lillestrøm i tre år allerede. Etter forhandlingene er det klart at det blir tre nye år.

Nokian Dekk er forøvrig Nordens ledende dekkprodusent og den eneste i verden som konsentrerer seg om nordiske forhold, med produksjon av kvalitetsdekk for både sommer og vinterforhold.

– Bjørn Kamphus hos Nokian Dekk har barn i klubben. Han ar engasjert seg sterkt for klubben de senere årene. Det har også kona har gjort. Vi er veldig glade for støtten fra Bjørn og Nokian. Det betyr mye at nå har fått fornyet avtalen med firmaet, sier klubbleder Svein Solberg.

Han er også veldig godt fornøyd med å ha fått en helt ny samarbeidspartner med i ponsorlauget.

Lillestrøm Osteopati Klinikk er blitt med på en tre årig avtale. Firmaet og daglig leder Thomas Sewell har hatt et ønske om å støtte barn og unge i lokalsamfunnet.

Hos osteopaten kan du få få behandling for ulike plager med hendene. Osteopaten behandler afor eksempel akutte og kroniske belastningslidelser. Målet er å normalisere ulike funksjons- og bevegelsesforstyrrelser.

Svein kan forøvrig forteller at Økonomiutvalget er i rute med sponsorarbeidet. Det er samtaler både om å reforhandle gamle avtaler og skrive nye kontrakter med helt nye samarbeidspartnere.

Det fremgår av årsmeldingene at Lillestrøm HK opererer med sponsorinntekter på i underkant av 120 000 kr i året. I tillegg har det kommet inntekter fra spilleautomater på over 180 000 årlig.

Begge deler har vært viktige elementer i inntektsgrunnlaget til klubben.

– Det er bortfallet av spilleautomater som gjør det ekstra viktig i år å reforhandle sponsorkontraktene og skaffe noen nye partnere i tillegg, sier Svein.