Hjem / Nyheter / Ny støttespiller på plass:

Ny støttespiller på plass:

3M støtter Lillestrøm-håndballen
Selskapet 3M sponser Lillestrøm-håndballen i 2007/2008. Klubbleder Svein Solberg er glad for støtten. Økonomiutvalget i klubben jakter på flere inntekter og håper at flere bedrifter vil følge etter 3M.

Bortfallet av automatinntekter fra 1. juli gjør sitt til at LHK-90 er på jakt etter nye inntektskilder og støttespillere.

For klubben er støtten viktig for aktiviteten vi driver i forhold til barn og unge i Lillestrøm og omegn. Derfor – hvis du har kontakter eller er i posisjon til å sponse virksomheten – hører vi gjerne fra deg. Ta kontakt med Svein O. Solberg her.

Fra før av er Peppes Pizza, Comet Sport, Lillestrøm osteopati Klinikk og Nokian dekk på plass som sponsorer. Alle disse bedriftene har inngått tre års avtaler. De har også tidligere vært viktige støttespillere og samarbeidspartnere for LHK-90.

Det er mangeårig LHK 90-profil og medlem av sportslig utvalg, Terje Knutsen, som har ordnet sponsorstøtten fra 3M. Knutsen arbeider i selskapet.

3M er et globalt teknologiselskap som betjener følgende markeder: Hjem og fritid; kontor; reklame og kommunikasjon; elektro og elektronikk; helse; industri og produksjon; vern og sikkerhet; transportindustri.

I Norge har selskapet hovedkontor på Skjetten.

Vil du lese mer om bedriften, kan du klikke på logoen ute på høyresiden på klubbens nettsted eller klikke her.