Hjem / Nyheter / Sjekk Håndballforbundets tilbud:

Sjekk Håndballforbundets tilbud:

Skrevet

Nytt kurs og ny cup for guttelag

LHK-90s gutter er på offensiven

Norges Håndballforbund tilbyr et nytt kurs for alle guttelagstrenere og guttelagsledere. Og i oktober blir det Oslo Cup, en stor gutteturnering for alle guttelag fra hele Norge. Forøvrig inviteres både jente og guttelagsledere i 11-års klassen til en kveldssamling etter ferien.

Sjekk ut Norges Håndballforbunds nettsted ved jevne mellomrom. Her er det nyttig informasjon både for ledere, spillere og andre interesserte.

Denne gang har vi festet oss ved følgende:

** NHF vil arrangere Oslo Cup for aldersbestemte lag. Cupen er åpen for alle guttelag i Norge – velkommen til håndballfest i hovedstaden. Sett av helgen 19.-21. oktober å bli med. Meld opp laget innen 3. september. Les mer her.

** Region Øst arrangerer kurs for trenere av guttelag i aldersgruppen 8-13 år. Det vil bli 2 samlinger hvor det blir avholdt totalt 6 moduler. Kurset er subsidiert spesielt for guttetrenere 07.-08. september. 2. del blir avholdt i Linderudhallen 14.-15. september. Les merher.

***Alle 11 års lag skal spille 3 omganger også for sesongen 2007/2008. Hvorav den siste skal spilles med offensivt forsvar. Vi arrangerer kurs i august måned, og oppfordrer alle trenere, oppmenn og ledere på lagene til å delta. Les mer her.

Ta kontakt med utdanningssanvarlig i styret, Roger Hexeberg, om du har spørsmål,

Top