Hjem / Nyheter / Treningsoppstart 6. august

Treningsoppstart 6. august

Skrevet

Snart i gang igjen.

Sesong-kickoff 11 august
Skedsmohallen åpner for trening 6. august. Lørdag 11. august blir det sesongkickoff. – Vi kjører treningssamling med alle lagene, sier Linda Næss Solheim fra styret.


Selv om ikke alle er kommet igjen fra ferie i starten, er det smart å få en god sesongoppkjøring. Det er også Hummel Nordstrand Cup i august. Så derfor er det kjempefint å komme i gang – for de som kan. Håpet er selvsagt også at spillerne har sørget for å holde seg i form i sommerferien.

Linda Næss Solheim forteller at alle lag kan starte opp treningen fra 6. august. Treningstidene er allerede lagt. De finnes på en egen side her på nettstedet. Det er også sendt en egen info om det.

– Vi har fått Skedsmo kommune med på å åpne en uke tidligere enn før. Det er flere lag som ønsker å komme i gang og som starter opp for fullt, sier Linda.

11 august har LHK-90 bestemt å kjøre en treningsssamling for hele klubben. Det blir en fornying av den gamle tradisjonen med «Håndballens Vekten blir lagt på det sportslige. Det satses også på å arrangere kamper.

Første turneringspost på programmet etter sommerferien er Hummel Nordstrand Cup 17-19 august. Det er en turnering som satser på gode lag og blir en fin gjennomkjøring. Kampprogrammet blir lagt ut cirka 10. august. Du kan finne både det og lese mer om turneringen her.

Serien starter opp i september/oktober. Kampprogrammet er varslet i slutten av august. Det vil bli lagt ut under «Kamper» i menyfeltet til venstre her på nettstedet.

Top