Hjem / Nyheter / Hummel Nordstrand Cup 18. august

Hummel Nordstrand Cup 18. august

J94 og J95 i A-sluttspill
J12 og J13 er klare for A-sluttspill i eliteturneringen Hummel Nordstrand Cup. LHK-90 deltar med lag fra J9 til og med J16. Turneringen foregår i ulike haller i Oslo.

Hummel Nordstrand Cup er en fin målestokk på hvilket nivå våre spillere ligger på. Arrangørene satser på gode lag fra hele landet og ønsker at arrangementet skal ha et elitepreg. Mange av lagene – også våre egne – er bare såvidt i gang med oppkjøringen til ny sesong. Men etter en ukes trening i Skedsmohallen, er det selvsagt godt å ta ut alt i drakt igjen.

Etter to dager merker vi oss at J9 har spilt bra, scoret mye og kan dra hjem med bare seierer i kofferten.

Også J10 og J11 gjorde sakene sine bra og hevdet seg bra i sine puljer.

Som i Fredrikstad Cup i pinsen kjørte J12-laget rett gjennom gruppespillet uten tap. En god målscore gjør at de absolutter er en av favorittene i A-sluttspillet søndag.

For G13 ble det tøff motstand – men nye sjanser venter i B-sluttspillet.

J13 kan også være fornøyd med innsatsen. Søndag gjør de seg klare til å spille A-sluttspill. De ble nummer to eller tre i sin pulje.

J14 deltar i turneringen med to lag. Begge lag skal spille B-sluttspill i dag, på turneringens siste dag. Nærmest A-sluttspill kom lag 1. Det kom på tredje plass i sin pulje.

J15 nådde også B-sluttspillet. Tredje plass i puljen og spennende kamper venter i dag i sluttspillet.

J16 vant en kamp, tapte to, og kom på tredje plass i sin gruppe. Søndag ettermiddag ble det klart at Nordstrand venter som semifinalemotstander i B-sluttspillet. De vant mot det samme laget første dag i turneringen. Her kan du lese mer på lagets egen hjemmeside.

Vi kommer tilbake med sluttresultater og kommentarer. Sjekk resultatene og les mer om turneringen her.

Se bilder her.