Hjem / Nyheter / Hummel Nordstrand Cup 19. august

Hummel Nordstrand Cup 19. august

Skrevet

Nordstrand knep finaleplassen
Jentene ledet 6-2 mot Nordstrand. De hadde full kontroll på seminfinalen i B-sluttspillet under Hummel Nordstrand Cup. Ti minutter senere sto det 6-8. Derfra og ut var vi på etterskudd mot jentene som vi dagen før hadde slått klart.

– Jeg vet ikke helt hva som skjedde. Vi bommet på et par sjanser, de scoret. Og dermed var det som jentene tenkte «Herregud, nå kjører de over oss». Vi falt sammen i forsvar, prøvde vikartrener Linda å oppsummere etter 16-18 tapet.

Det ble Nordstrand J92 og ikke Degernes vi møtte i semifinalen. Grunnen var at Nordstrand knuste Njård 1 i kvartfinalen og Degernes mistet tredjeplassen i sin pulje lørdag.

Dagen før hadde vi slått Nordstrand-jentene med 5 mål i innledende runde. Likevel det så ut som jentene våre hadde klart å nullstille seg. De startet aggresivt og bra. Bettina og Marte dunket inn mål på mål. Snart ledet vi 4-1, så 6-2. Vi virket en klasse bedre enn Nordstrand.

Men så reddet Nordstrand-keeperen et par 100 prosentsjanser, i stedet fikk de blåhvite redusere. Og så ble vi usikre, røk på en utvisning, så en til. Gang på gang fikk Nordstrand slippe til ute på venstrekanten og i midten som følge av at vi er i undertall og ikke klarte å bevege oss fort nok sidelengs.

I 2. omgang scorer vi på et par gjennomspill til strek og back og noen skudd utenfra. Men Nordstrand er på hugget. De værer seier og spiller på selvtillit og adrenalin. Vi fomler, er usikre, ryker på nye utvisninger og bommer på straffer og mål annuleres for tramp. Og da dommerne blåser av, står det 18-16. De ett år yngre Nordstrand-jente, sammen med Fjellhammer J92 landets beste i sin årsklasse, jubler og er strålende fornøyd. De er klare for finalespill. Vi må reise hjem.

Etter kampen sier Linda:

– Vi kommer godt i gang. Leder. Men så får vi et par mål mot og det er som om jentene tenker «Herregud, nå blir vi overkjørt». Vi får ikke til forsvarsspillet. Og så er det noen av jentene som absolutt ikke har dagen. Det er ingen som kan være 100 prosent i hver kamp. Jeg vet ikke helt hva som skjer, men vi taper og får trene videre. Som Elisabeth sa etter kampen: Nå vil jeg trene styrke til uken. Men når det er sagt, skal jentene ha for den første kampen mot Nordstrand og for humøret. Det har vært blide og fine jenter som har spilt sammen denne helgen.

Det er bare å trene på jenter og fortsette på det Arne har startet. Snart skal vi vise dem!

Se bilder fra turneringen her eller diskuter kampen her.

Top