Hjem / Nyheter / Sesongkickoff 11. august

Sesongkickoff 11. august

Skrevet

Glade J12 og J8 spillere

Vellykket treningssamling
– Herlig å være i gang i gjen! Under sesongkickoffen 11. august ga mange blide og sporty spillere uttrykk for at det var herlig å være tilbake i Skedsmohallen. Noen av ungdomslagene hadde trent i en ukes tid allerede. For andre var treningssamlingen første økt siden i juni.

For som noen sa: – Ferie er bra. Men håndball er bedre.

De første lagene startet opp i 12-tiden. Deretter gikk det slag i slag – for alle LHK-90s lag.

Oppstartsøktene ble godt tatt i mot. Og enkelte av trenerne nikket fornøyd. De merket at jentene hadde trent på egenhånd i ferien.

– De fikk et treningsprogram på siste treningen i juni. Flott å merke at så mange har fulgt dem, sa trener Svein Risberget på J12.

Jentene hans trente som bare det og hadde det gøy sammen med en gjeng Fjellhammerspillere fra J11. Treningskamp ble det også tid til.

– Det gikk kjempebra. Vi merket at det hjalp å følge egentreningsprogrammet til trener’n, sa jentene.

Først langt ut på kvelden ga de siste lagene seg.

Noen av lagene hadde allerede trent en ukes tid og syntes det var topp at klubben kjørte i gang ekstra treningssamling foran sesongstart. For ungdomslagene gjelder det å utnytte tiden godt.

– Det er store forskjeller når man kommer opp i aldersklassene. Man merker fort nivåforskjellene og ser hvem som har forberedt seg godt foran sesongen, sier Arne Sæther på J16.

HAn kjørte jentene sine knallhardt med medisinballer og diverse styrkeøvelser. Innemellom trente han inn nye spillemønstre og terpet på detaljer med jentene.

– Bra. Vi gleder oss til fortsettelsen. Herlig at vi får kjørt oss litt, sa J16-jentene som vi snakket med.

Top