Hjem / Nyheter / Sikre deg utstyret du trenger foran sesongen 2007/2008

Sikre deg utstyret du trenger foran sesongen 2007/2008

Klubbkveld hos Comet Sport
Onsdag 5. september fra kl 17:00-19:00 er det klubbkveld for LHK-90s medlemmer hos Comet Sport i Lillestrøm. Medlemsrabatt på det utstyret du tenger!

Onsdag 5.september fra kl 17:00-19:00 vil det bli klubbkveld hos vår utstyrsleverandør Comet Sport i Solheimsgata i Lillestrøm, denne kvelden vil det bli 25% på alle sko, så dette vil være den perfekte anledningen til å få kjøpt seg nye sko før sesongen starter for fullt. Det vil selvfølgelig også bli mulighet til å kjøpe andre type produkter, som f.eks den nye treningsdressen. Vår nye shorts håper vi også at vi kan få ferdig til denne kvelden. Skulle du ha noen spørsmål om klubbkvelden kan du ta direkte kontakt med Comet Sport v/Kenneth Nysæther.