Hjem / Nyheter / Alle lag med nye drakter

Alle lag med nye drakter

Moderne design, nytt, lett stoff
Lørdag ble de siste draktene hentet på Comet Sport. Dermed har alle klubbens 280 spillere fått nye Umbro-drakter. Med toppmoderne design, nytt, lett stoff, og med alle de nye sponsorene på plass.

En kjempeoperasjon er blitt utført siden sommerferien med å få hentet inn gamle drakter og byttet dem ut med de nye. Både materiellforvalter Rolf Frydenberg og klubbleder Svein Solberg med flere har nedlagt mange arbeidstimer.

– Kona hentet de siste nå i dag. Da har alle lagene fått nye drakter. Alle sponsorene er på også, bortsett fra Lillestrømbanken, som skal få ny logo og derfor avventer. Så har vi fått LHK.90.no på. Vi ønsker å fokusere på nettsiden til klubben. Den skal alle i og utenfor klubben ha et forhold til, sier Svein.

Forskjellen fra de gamle draktene er påtakelig. Selvsagt er fargene rødt og hvitt beholdt. De blå bortedraktene likeså. Men jentene og guttene har fått Umbros siste modell, svært populær og moderne.

– Jeg synes de er finere, jeg tror jentene og guttene også er fornøyd. Det er et litt annet snitt, det er lettere og luftigere stoff, som skal absorbere svette bedre. Grunnen til at vi byttet ut er at vi hadde nye sponsorer og at drakten ville gå ut i høst. Umbro vil ikke lenger produsere dem, og dermed ville vi ikke kunnet få inn nye.

Svein forteller at alle trenere og lagledere har fått nye overtrekksdresser. Spillerne har fått drakter, men må kjøpe shorts selv. De har også mulighet å kjøpe overtrekksdressen til klubbpris på Comet sport.

– De er også finere enn de forrige. Vi har fått bra tilbakemeldinger på dem, sier Svein.