Hjem / Nyheter / Inntektene økt med 30.000

Inntektene økt med 30.000

Ny rekord for sponsorutvalget
Lillestrøm HKs hovedsponsorer for 2007-2010 er nå klare. – Vi er godt fornøyd, sier klubbleder og økonomiutvalgets leder, Svein O. Solberg. Aldri før har klubben hatt flere samarbeidspartnere. Ny rekord i sponsorinntekter er det også blitt.

Her er klubbens hovedsponsorer:

Peppes Pizza, Scanpower, Lillestrømbanken, Rørteft AS, AllKopi, Norges varemesse AS, gullsmed Anthony Sandberg, Lillestrøm Osteopatiske Klinikk, Nokian Dekk og Comet Sport.

Dessuten er 3M med på en ettårig sponsoravtale.

– Vi har økt budsjettet med 30 000 fra den forrige perioden. Det betyr at klubben netto har sponsorinntekter i størrelsesorden 147.500. Det er vi meget stolt over. Det betyr mye for arbeidet vi nedlegger, sier Svein Solberg.

Han er glad at så mange av samarbeidspartnerene fra tre år tilbake har valgt å fortsette samarbeidet med LHK-90.

– Så er det moro at noen nye er kommet til, sier han.

Siste sponsor kom så å si på oppløpssiden. Svein forteller at hovedlagleder Anne Stubebrud var innom Allkopi. Hun skulle få skjært opp noen ark med informasjon som vi skulle dele ut til allidretten.

Tilfeldigvis var Allkopis distriktssjef der. Anne benyttet anledningen til å spørre om ikke Allkopi villle bli sponsor. Tja, kanskje det var en god ide, sa distriktssjefen, og ba om litt betenkningstid. Dagen etter ringte Anne tilbake. Og distriktssjefen sa ja. Dermed var det bare for Svein å ta kontakt og lande den formelle siden av treårsavtalen.

– Veldig moro. Det er ingen i Allkopi som har barn i klubben. Men bedriften så verdien av å være med i nærmiljøet. Det setter vi pris på, sier Svein.

Her presenterer vi kort de sist ankomne sponsorene. De andre har vi presentert i tidligere artikler.

** Anthony Sandberg. Mangeårig, tradisjonsrik gullsmedforretning i Lillestrøm, av mange regnet som den fremste gulllssmeden i området.

** Rørteft AS. En rørleggerbedrift med fire rørleggere på Kjeller med 10-20 års erfaring, gode referanser og et tett samarbeid med andre leverandører av tjenester og varer til våtrom.

** Norges Varemesse AS. Etterhvert Norges største på varemesseområdet og en av de tyngste næringsliv-aktørene i Lillestrøm-området.

** Scanpower. Et ledende konsulentselskap som opererer bredt og på flere felter, deriblant innenfor olje og gass.

– Det har tatt tid å få på plass sponsorene. Vi er glade for at dette nå er i havn. Hovedsponsorene er alle å finne på de nye draktene som klubben kjøpt inn, sier Svein Solberg.

Økonomiutvalget fortsetter nå med å jakte på flere inntekter og samarbeidspartnere. Etter bortfallet av spilleinntekter det store summer som klubben må ha inn for å oppnå samme inntjening som før. Så har du ideer til hvordan klubben kan skape inntekter, vil du sponse oss eller kjenner noen bedrifter kan tenkes å støtte opp om Lillestrøm-håndballen, ta kontakt med Per Arne Nielsen snarest via email-adressen perarne@lfvekter.no