Hjem / Nyheter / Damelaget – Lörenskog 9-15

Damelaget – Lörenskog 9-15

Damelaget ned på 8 plass
LHK-90s damelag gikk på banen for å forsvare tabelltoppen. Men det ble en töff dag for spillerne i röde og blå drakter mot de gule og blå fra Lörenskog.

Etter tre seirer og ett tap gikk det meste på skinner for damelaget og laget lå helt i toppen blant de aller beste. Ambisjonene for sesongen er da også å slåss om opprykksplass.

Men mot Lörenskog skar det seg.

Vi har ikke fått snakket med trener Jon Dobloug, men i fölge rapporter fra folk som så kampen, ble det en match der damene ikke fikk tatt ut alt de kan. I stedet ble det en svak kamp, med få mål, og der Lörenskog 1 jentene stadig vekk lå foran oss.

Dermed ble det tap 9-15.

Neste kamp er mot Skedsmo 25. oktober kl 2045 i Skedsmohallen. Möt opp og stött spillerne. Med seier er de fortsatt med i tetgruppen av lag.

I skrivende öyeblikk ligger de nede på 8. plass – 5 poeng etter lederlaget Fjellhammer 4, et lag vi slo klart i andre serierunde.

Det vil etterhvert bli lagt ut bilder fra kampen mot Lörenskog her.