Hjem / Nyheter / Etter at alle lag har fått nye drakter:

Etter at alle lag har fått nye drakter:

Skrevet

LHK-90 önsker å gi bort «gamle» draktsett

Har du fortsatt en «gammel» drakt hjemme? Lever den raskest mulig til lagleder. Styret i Lilleström önsker nemlig å gi de «gamle» draktsettene til noen som har bruk for dem, det väre seg i Romania, Russland eller andre steder. Kjenner du noen kontaktpersoner som kan hjelpe oss?

Innlevering av de ”gamle” draktene


Alle lagene har nå fått de nye draktsettene og styret ber derfor om at alle så raskt som mulig leverer inn det dere nå har igjen av gml. drakter.


Lever dem til lagleder som har fått beskjed om hvor han skal levere dem videre.


Dessverre har vi ikke fått tak i noen kontakter som kan hjelpe oss å distribuere draktsettene til noen som trenger drakter. Styremedlem og hovedlagledr Kristin Öie Lund har bl.a vært i kontakt med Vigernes skole som har sendt klær, leker etc.. både til Romania og Russland flere ganger, men de personene som hadde hatt disse kontaktene har sluttet.


Det er derfor kjempe fint om noen av dere kan komme med tips til henne eller styret om kontaktpersoner som kan hjelpe oss.


· Nye shortser:


Nå har vel de fleste av spillerne våre fått kjøp seg nye shortser, men på noen lag trengs det kanskje en påminnelse til foresatte om at de må anskaffe seg den nye shortsen.


Størrelsen 152 er imidlertid utsolgt, til og med fra Umbro, og jeg har fått beskjed fra Comet om at de ikke får inn igjen denne størrelsen før i midten av desember.

Top