Hjem / Nyheter / J91 LHK-90 – Ull/Kisa 24-17 (11-10)

J91 LHK-90 – Ull/Kisa 24-17 (11-10)

Grei seier over Ull/Kisa
I en treningskamp mot Ull/Kisa fredag 26/10 vant LHK-90 24-17 mot Ull/Kisa. – Statistikken fra kampen tyder på at jentene er i ferd med å tilegne seg det Arne trener inn, mente lagleder Ole-Martin etterpå.

I forrige sesong møtte vi Ull/Kisa to ganger i serien. Begge gangene (les her og her), endte det med seier, henholdvis 19-15 og 25-23. Denne gangen vant vi med sju mål.

Arne måtte løpe for å rekke en kamp med G18 i Fethallen. Derfor rakk vi ikke å snakke med ham. Men tilskuerne som fulte matchen forteller om en litt rotete start på kampen. I hele første omgang følger da også lagene hverandre, selv om vi mot slutten hele tiden ligger et mål foran. Arne gir klare beskjederf ra sidelinjen. Han roser når ting går bra, korrigerer når jentene ikke er konsentrerte. I denne omgangen er han hørbart opptatt av at jentene skal flytte bena i forsvar, følge ballen og forhindre at Ull/Kisa-jentene går i gjennom. Heller da lage frikast. 11-10 er pauseresultatet i vår favør.

I 2. omgang går jentene ut og tar initiativet. Raskt rykker de fra. De stenger døren bakover, flytter godt på forsvaret, og dermed redder Jeanette også flere mål. Fremover scores det både fra kant, strek og bakspillerposisjon. Vi ser både skudd og rush. Vi brenner også nå en del sjanser, men Ull/Kisa sliter og blir slitne. Et par av spillerne blir også frustrerte, de sier fra både til LHK-jentene og dommerene, men oppnår lite annet enn utvisning. En stund er vi oppe i 11 måls ledelse. Men de siste fem minuttene lar vi Ull/Kisa redusere. Sluttresultat 24-17.

Etter matchen lar Ole-Martin oss få en liten kikk i statistikken sin:

– 46 angrep. Det er 6 angrep mer enn i kampen mot Askim. Det tyder også på at vi holdt bra tempo i kampen. Jeanette har 19 redninger, vi spiller også bra i forsvar i 2. omgang. Ull/Kisa scorer sju, hvorav de får tre de siste minuttene. I det hele tatt synes jeg de to siste kampene tyder på at jentene er i ferd med å få inn mer og mer av det Arne har prøvd å få inn hos dem. Vi har sett det lenge på trening. I kamp har de ikke fått det ut. Denne gangen lyktes flere av tingene også i kamp. Det var moro å se.