Hjem / Nyheter / J95 er i fin höstform:

J95 er i fin höstform:

Skrevet

God innsats og flotte resultater
Spillere, trener, lagledelse og foreldre på J95 har har mye å glede seg over om dagen, men ville gjerne hatt Marthe frisk og rask igjen etter benbruddet. Les her hva lagsreporter Jon Arve Moen skriver om sesongoppstarten. Se også de fine bildene.


– Trener og lagledelse er meget fornøyde etter at sesongens første kamper er unnagjort. Syv kamper er blitt spilt og med flotte resultater. Begge lagene har startet sine serier med seire og til nå er det kun blitt ett tap. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Et skår i gleden av det fine spillet er at Marthe har brukket beinet. God bedring ønskes og vi håper å se deg på banen snart! Jentene hilser!

Husk treningskamp mandag 8/10. Trener kommer med mer info.

God keeper. Bra insats!.

Top