Hjem / Nyheter / LHK-90 – Skedsmo 28-17

LHK-90 – Skedsmo 28-17

Damelaget knuste Skedsmo
LHK-90s damelag gikk seirende ut av lokalderbyet mot Skedsmo HK i Skedsmohallen i går kveld. Bataljen endte 28-17 i Lilleströms favör. – En lagseier. Jeg er fornøyd med det meste, sier trener Jon Dobloug.

De hvite og röde damespillerne fra Tärudhallen på Skedsmokorset oldt noenlunde fölge med våre spillere til 14-12. Etter det var det kun ett lag på banen.

Ved pause stod det 11-7 til Lilleström.

Ifölge tilskuerne hadde LHK-90 egentlig kontroll hele kampen. Til slutt viste det seg også på resultatet.

11 mål ble seieren til slutt på. Med 28-17 er damelaget tilbake på rett kurs i 5. divisjon avdeling 2. SKedsmo havnet skikkelig ned i sumpa og er nå nest sist.

Etter matchen fikk noen ord med dametrener Jon Dobloug:

– Hvordan synes du at kampen utviklet seg?

– Vi førte kampen hele veien. Ledet med 4 til pause. Så slapp vi de litt for lett til i begynnelsen av andre. Dermed skrumppet ledelsen inn til 1 mål. Vi tok noen grep og gjorde noen omrokkeringer.Derfra og inn var det ett lag på banen. 11 mål seier ble det til slutt.

– Hva var du mest fornöyd med?

– At 9 spillere tegnet seg på scoringslisten. De siste 20 minuttene var det meste bra. Kontringene våre satt også veldig bra etterhvert

– Før kampen var du bekymret for skadesituasjonen?

– Vi stilte nesten fullt lag, manglet bare Pia.

– Noen du vil trekke frem?

– Jeg ser på det som en lagseier hvor alle gjorde jobben sin.

– Hvordan spilte Skedsmo?

– De spilte som forventet, mange innspill på strek pluss at de har en solid keeper. Som forventet løp vi i fra dem når vi fikk opp dampen.

Noe du så som du vil jobbe videre med?

– Vi vil jobbe videre med forskjellige bevegelser. Trenger å bli litt tøffere i forsvar i fra start av. Kontringer er og skal være ett våpen for oss i år

– Hvordav var publikumsoppslutningen?

50 kanskje

– Hva med neste kamp?

– Nytt lokaloppgjør. Skjetten.04.11 Skal vi slåss i toppen må vi vinne denne kampen. Men jeg mener og tror vi er ett hakk foran