Hjem / Nyheter / Ny seier mot Fet for J16

Ny seier mot Fet for J16

Skrevet

Marthe scoret mål nr. 1000
Som vanlig når J16 spiller mot Fet så blir det veldig jevnt, også slik i kveldens treningskamp. Marthe sörget forövrig for å score mål nummer 1000 etter J91s sammenslåing med Skedsmo i mai 2006. Dermed vanket både diplom og gavekort. Etter matchen oppsummerte Ole-Martin matchen.

Vi får en veldig bra start og leder en periode 4-8. Jeg synes jentene spiller veldig bra i forsvar samtidig som de gjør veldig mye bra fremover på banen. Mot slutten av 1. omg. gjør vi noen enkle feil i angrep som Fet straffer oss for. De tar oss igjen, men vi får 2 rush på slutten av omg. og går til pause med 2 målsledelse. 8-10.

I 2. omg. sliter vi litt mer. Fet setter opp tempoet litt i forhold til første omg. og vi kommer litt på hæla i forsvar og ryker på 3 stk 2 min. Likevel greier jentene å holde følge med Fet. Lagene følger hverandre hele kampen og 2 minutter før slutt går Fet for første gang i kampen opp i ledelsen 18-17. Vi får straffe i neste angrep som Stine setter sikkert i mål. I neste forsvar vinner vi på nytt ballen, og når vi scorer i neste angrep, leder vi 18-19 og tiden er ute. En fin arbeidsseier.

Hørte Arne si at dette kanskje var det beste jentene hadde prestert i angrep etter han tok over. Og jeg synes de spilte veldig bra i forsvar, så vi kan ikke klage.

Takk til de 2 jentene fra 15 laget (Karoline og Trine) som stilte opp på kort varsel, da Bettina måtte melde forfall pga sykdom.

I tillegg kom mål nummer 1000 i dag. Det var et hærlig rushmål fra Marte, som forøvrig ble kampens toppscorer med 6 mål(alle på rush). Etter kampen fikk hun diplom som bevis for mål 1000 og et gavekort fra Comet Sport på kr. 200,- . Bilder legges ut når Erik kommer hjem fra Sverige og får kommet til en PC.

Les om siste mötene med Fet för denne kampen her.

Les mer om 1000 måls-konkurransen her.

Top