Hjem / Nyheter / Studer klubbens triumfer i fojaeen:

Studer klubbens triumfer i fojaeen:

LHK-90s pokalskap på plass igjen
Så var det oppe igjen, Lilleström HKs pokalskap. I fojaeen i Skedsmohallen kan du nå bivåne klubbens störste triumfer.

Takket väre Liv Karin Höilund er skapet nå på plass. Hun har sponset det hele. Liv Karin sitter i ökonomiutvalget i klubben.

Linda Solheim hadde ideen. Hun tok initiativet til å få opp skapet igjen. Linda sitter i styret og er assistenttrener på J16.

På venstre side for den store glassbua, der tilsynsvaktene sitter, kan du nå studere större og mindre LHK-triumfer i ulike årsklasser.

Og det er plass til flere flotte saker i gull, sölv, bronse og annet fint materiale. Utfordringen for lagene blir nå å bli det neste laget som höster en pokal eller plakett som kan finne plass i pokalskapet.

Bilde av pokalskapet har vi ikke forelöpig. Er det noen som kan ta det er det kjempefint.

Istedet opfordrer vi folk til å ta turen bort til skapet og det närmere i öyensyn selv.