Hjem / Nyheter / Tre nye jenter trener med J91

Tre nye jenter trener med J91

Mulige forsterkinger på J16?
Tre spillere fra Lørenskog og Haga har trent sammen med J16-laget. Jentene er ute etter en ny klubb å spille for.

De tre J91-jentene går i samme klasse som mange av spillerne på Rælingen videregående skole. De går idrettslinjen og har i flere år spilt håndball for Haga og Lørenskog.

Etter det vi forstår har de vurdert flere klubber, deriblant Rælingen. Men sist uke trente de sammen med våre jenter i Skedsmohallen.

– De gjorde et godt inntrykk, har flere gitt uttrykk for etterpå.

– Jeg har ikke fått sett dem. Jeg jobbet, så Linda tok seg av treningen. Men det er jo å håpe at noen av dem begynner. Vi skulle gjerne hatt noen flere spillere, sier trener Arne Sæther.

Jentene gir også klassevenninnene fra Rælingen gode skussmål, og det hadde vært fint med flere spillere i stallen. Med Elisabeth ute med skade har vi ikke hatt mer enn 9 spillere i hele høst. Det har vært helt klart i minste laget, og trener Arne har ikke lagt skjul på at treningsforholdene kunne vært bedre.

– Hvis vi blir flere kan vi få bedre treninger, mener han, og tror heller ikke at større konkurranse om plassene hadde vært så galt, for spillerne og laget totalt.