Hjem / Nyheter / Ås – LHK-90 20-21

Ås – LHK-90 20-21

Arbeidseier i Åshallen
Årets siste seriekamp ble et spenningsdrama vi sent vil glemme. Dette var en kamp som inneholdt alt, og vippet helt til siste sekund.

9 jenter møtte kampklare til siste seriekamp i Åshallen Elisabeth og Martine er fortsatt ute med skade, men vi håper at de snart kan begynne å trene med laget igjen. Før kampen var det ivrig regning i lagledelsen for å se hvilke muligheter vi hadde for å nå A-sluttspill. Med seier over Ås ville det bli 3 lag som havnet på 4 poeng, hvis Hauketo gjorde jobben sin mot Kråkerøy. Det vil si at innbyrdes målforskjell ville avgjøre hvem som fikk den siste A-sluttspillplassen.
Arne legger en slagplan der jentene skal gå hardt ut i forsvar. Vi kan gjerne få utvisninger hvis de kommer som følge av god jobbing i forsvar og ikke pga språkbruk. I angrep skal vi fortsette som tidligere med å kjøre de trekkene vi har øvd på i hele høst.

1 omgang
Lagene skifter på å være i føringen, men ingen greier å stikke ifra. Vi spiller godt i forsvar, men vi får hele 10 ballmiss/teknisk feil i angrep. Selv i undertall stresser laget for mye med ballen. Når vi går til pause står det 9-9 på tavla. Mye av det takket være godt keeperspill. Arne hever stemmen i garderoben. Han er misfornøyd med at vi ikke greier å fange returer fra keeper, samtidig som vi ikke beholder roen i angrep.

2 omgang
Starter på samme måte som første. Lagene følger hverandre, men på stillingen 12-12 stopper det litt for oss. Ås for et forsprang på 3 mål som de holder til stillingen 19-16 når det gjenstår under 5 minutter. Men vi kan se det på jentene at dette er en kamp de vil vinne. Arne legger om forsvaret og vi markerer ut to Ås spillere. Vi scorer og Jeanette står som en mur i mål. Og når Bettina på stillingen 20-20 setter inn kampens siste mål på straffe når det er igjen 5 sekunder står jubelen i taket både hos det tilreisende publikum og spillerne. Lystavla i Åshallen viser 20-21.

Dette var en herlig arbeidseier hvor alle jentene sto på i 2×25 minutter. At det var tøft i perioder viser også 2 gule, 4 utvisninger og 2 røde kort. Noe av skylden for det får vi legge på de som setter opp dommere. 1 dommer i 16 års kamper holder ikke!!
Selv om det ble seier i dag holdt det ikke til A-sluttspill. Vi mistet plassen på målforskjell med 6 mål.
Dette viser likevel at vi kan spille jevnt med de beste. Nå skal vi trene hardt og bygge opp ny kondisjon til Julecupen i Rælingen og seriestart etter jul.

Send en hilsen her

Bilder fra kampen kommer her