Hjem / Nyheter / J92 Skedsmo HK-LHK90 20-21

J92 Skedsmo HK-LHK90 20-21

Flott seier for J15
– Dette var en seier som jentene trengte, sa ass.trener Terje Skjønhaug etter 21-20 seiren over Skedsmo HK i Tærudhallen. Etter flere nestenforsøk kom omsider sesongens første topoenger i serien.

– Vi har gått videre i Umbro Cup.D er er vi i 1/8 finale. Men i serien har det ikke gått vår vei. Så det var morsomt for jentene dette her, sa trener Terje Skjønhaug. Sammen med Erik Wennemo ledet han jentene under kampen.

For oss på tribunen ble det en feiende flott håndballkamp. Lillestrøm gikk rett i ledelsen og var oppe i 6-3 ledelse. Det var vilje og tæl over de rødblå. Og det ble betalt i form av mål. Men så slapp Skedsmo inn i kampen igjen. Til pause stod det plutselig 10-8 i favør Skedsmo.

– I pausen sa vi at dette skulle vi klare. Denne seieren skulle vi ta hjem, forteller Terje. Og da jentene kom ut på banen, tok de umidddelbart tak i kampen igjen. De gikk rett opp i 12-10 og vi mener også at de var oppe i 16-12 før det samme gjentok seg: Skedsmo krøp innpå. På slutten ble det vanvittig spennende. Skedsmo gikk ut i mannsoppdekning, men jentene red stormen av og vant 21-20.

Glade men slitne tok jentene bølgen for foreldrene som hadde bitt negler og holdt pusten i sluttminuttene. Og de fikk smil, klapp og jubel tilbake.

– I annen omgang var jeg veldig fornøyd med forsvaret vårt. I første omgang var det overgangsspillet som vi fikk til best. I perioder hadde vi mange fine bevegelser, sier treneren.

– Hvorfor ble det så spennende på slutten?

– Det kokte litt i hodet på jentene. Det var grunnen til at vi ikke tok hjem seiren helt overbevisende.

– Hvordan går det ellers for laget om dagen?

– Vi er 16 spillere. Fire er syke for tiden. Dermed er vi bare 12 spilleklare. Men det er en fin tone i laget nå og vi gleder oss til fortsettelsen.

Se bilder fra kampenher.