Hjem / Nyheter / Umbrocup 2007/2008

Umbrocup 2007/2008

Skrevet

Snipp snapp snute for J91
Fredag 2. november var det klart for 1/16 finale i Umbrocup mot Rolvsøy. Etter gode resultater i de siste kampene, var det en optimistisk gjeng som dro av sted til Rolvsøyhallen.

Første omgang settes i gang og lagene følger hverandre de første minuttene. På tavla står det 2-2 etter 5 minutter, men så skjer det noe med jentene. Vi blir passive i forsvar og i angrep har vi det så travelt med å avslutte at vi knapt rekker to sentringer før skuddet kommer. Dette fører til at vi blir løpt ifra og før omgangen er ferdig står det 20-7 til Rolvsøy.

I pausen tar Arne et oppgjør med jentene, og legger slagplanen for andre omgang. Jentene skal bli mye tøffere i forsvar og spille opp mot grensen til utvisning. I angrep skal de bruke mye lengre tid før de går på kassa.

Andre omgang går mye bedre for jentene. Slagplanen til Arne følges til punkt og prikke, men Rolvsøy blir likevel for sterke. Kampen ender tilslutt 34-16 til Rolvsøy.

Kort oppsummert er andre omgang noe vi må ta med oss videre, for da var innsatsen på topp hos alle jentene. Og den 17. november får vi en ny sjanse mot dem i serien.

PS: Flere LHK 90-lag har spilt eller skal spille i årets Umbro Cup, et tilleggstilbud til serien som Norges Håndballforbund region Östlandet står bak. Vi er spent på hvordan det går og önsker å legge ut på nettsiden resultatene. Derfor ser vi gjerne at noen sender oss en mail og forteller litt om kampen. Send til lillestrom.hk@gmail.com

Top