Hjem / Nyheter / Alternativ treningsøkt

Alternativ treningsøkt

Spinningtime
J-14-1, J-15 og J-16 har i det siste mistet flere fredagstreninger på grunn av arrangement i Skedsmohallen. Gleden var derfor stor da de fikk en fin treningsøkt på Family Sports Club i Lillestrøm

Fredag 30. November skulle jentene møte kl. 16.45 på Family Sports Club for å få en alternativ treningsøkt. De nærmere 40 jentene som kom, ble loset inn i spinningrommet hvor syklene og en instruktør sto klare. I 45 minutter fikk jentene kjørt seg med lettere parti, oppoverbakker og enda brattere oppoverbakker til dundrende musikk. Etter økten var det mange slitne og fornøyde jenter.

Noe av det som gjør spinn til en fantastisk treningsform er at deltagerne hele tiden bestemmer selv hvor mye motstand sykkelen skal ha. Slik kan både godt trente og nybegynnere få like mye ut av de samme timene. Dette er kondisjonstrening på sitt mest effektive, står det å lese på Family sin hjemmeside.