Hjem / Nyheter / Juleavslutning

Juleavslutning

Skrevet

Maiken ble Månedens Spiller
Tirsdag 18. Desember hadde j-91 bowlingkveld etter treningen. Etter en rask dusj og nødvendig sminke, var jentene klare for pizza og brus på bowlingen i Skedsmohallen. Mens vi spiste ble prisen for månedens spiller delt ut.

J-91 har den siste måneden hatt en konkurranse i laget om å bli månedens spiller. For å oppnå denne tittelen måtte jentene kvalifisere seg på visse krav som ble satt på forhånd. Det skulle legges vekt på treningsoppmøte/innsats, humør, positivitet, og tilslutt sportslig fremgang. Jentene sammen med lagledelsen skulle stemme på den de syntes fortjente utmerkelsen mest. Premien denne måneden ble en stor julekurv som gikk til Maiken ”Gratulerer”. Nå er det bare å stå på videre for neste måned er det en ny mulighet for alle.
Etter bespisningen var det duket for ny konkurranse. Denne gangen på bowlingbanen. Det ble observert mye godt spill, men også eksempel på det stikk motsatte. Noen prøvde seg på forskjellige kasteteknikker som førte til at renna ble brukt flittig. Cecilie stakk av med dagens ”highscore” på 132 poeng. Det snakkes allerede om en sosialkveld på nyåret, hvor biljard blir konkurranseformen.
Se bilder fra bowlingkvelden her.

Top