Hjem / Nyheter / Søndag 9. Desember

Søndag 9. Desember

Gode resultater i Tærudhallen
Søndag 9. Desember var det mange spillere fra LHK-90 som var i aksjon i Tærudhallen. G-10 spilte to kamper hvor det ble seier med kallassiffer mot Asker og et knepent tap mot Jardar. J-14,2 fikk en viktig seier i et jevnt oppgjør mot Gjerdrum. Damelaget fikk også en velfortjent seier, i en ujevn kamp mot Gjerdrum.

I tillegg til de lagene som hadde kamper, var også 3 dommere fra klubben i aksjon.

Etter kampene oppsummerer Anne Heggen kampene til G-10 og J-14 slik.

G-10
LHK-90 – Asker 16-2
Første kamp mot Asker spiller guttene veldig bra. De kjører trekk som vi har øvd inn på trening. Både 1 høyre og 1 venstre lykkes vi med flere ganger. Alle sammen bidro med godt spill og hard kjemping.
LHK-90 – Jardar 3-7
Her følger begge lag hverandre lenge. Dette er en kamp som preges av at det er veldig gode keepere i begge ender. Mot slutten av kampen begynner gutta å gå litt tom for krefter etter 2 tøffe kamper, og Jardar får de nødvendige målene til å vinne kampen.

J-14,2
LHK-90 – Gjerdrum 16-14
Dette ble en superjevn kamp som vi egentlig følte vi hadde god kontroll på. I første omgang kommer vi ikke ordentlig i gang. Vi blir liggende litt for mye bakpå i forsvar, og mangler litt fart i angrep. Til pause står det 7-7. i andre omgang går det bedre, vi lykkes med mer i angrep og vinner tilslutt 16-14. Dette var lagets tredje seier i høst. Viktig og vinne så jevne kamper sier Anne Heggen tilslutt.

Se bilder fra kampen her. Se tabell her.

K05
LHK-90 – Gjerdrum 24-21

Før kampen sa Jon Dobloug at i dag skulle det bli seier. Vi skal gå utpå banen å ta kommandoen fra start. Vi skal sette forsvaret, og satse på full fart og kontringer.

Første omgang starter litt nølende, men etter hvert tar damene kommandoen som Jon sa før kampen. De scorer i undertall, setter straffene og får et par herlige rushmål. Til pause står det fortjent 11-6 i vår favør.

Andre omgang starter som den første. Vi blir liggende litt for langt bakpå, og etter 15 minutters spill tar Jon time out på stillingen 15-15. Noen bytter og enkle justeringer blir gjort, og vips så er damene foran med fem mål. Så skjer det igjen. Fra en relativ trygg 5 målledelse henter Gjerdrum oss inn igjen. En ny skjerpings fra damene og de begynner og kontre inn mål igjen. Tilslutt vinner vi 24 – 21.

Etter kampen oppsummerer Jon slik. Vi vinner en velfortjent seier. Vi var best i dag, men vi svinger voldsomt i prestasjonene. I perioder spiller vi veldig bra, men med en gang vi stikker litt fra motstanderen skjer det et eller annet. Vi har litt uflaks i enkelte situasjoner. Mange fine distanse skudd som går stang ut, og resulterer i at Gjerdrum får noen enkle rushmål. Alt i alt er jeg fornøyd. Nå skal vi fortsette å trene og komme sterkere tilbake etter jul. Forhåpentligvis får vi tilbake noen spillere fra skade også. Hils å si takk til de to jentene fra J-16 som var med oss i dag, sier Jon før han haster ut av Tærudhallen.

Se bilder fra kampen her. Se tabell her.