Hjem / Nyheter / Treningskamp i Fjellhammerhallen

Treningskamp i Fjellhammerhallen

Skrevet

Knepent tap
Mandag 10. Desember var det klart for treningskamp mot Fjellhammer. Dette er en motstander vi har møtt tidligere og spilt jevne kamper mot. Det ble og en fin gjennomkjøring for å se hva som venter oss etter jul i B1 sluttspillet.

Jentene kommer som vanlig godt i gang. Vi følger Fjellhammerjentene hele veien, og vi går til pause på stillingen 10-12 i vår favør. Andre omgang sliter vi litt mer, og Fjellhammer henter inn vår ledelse og vinner tilslutt 25-21.

Arne oppsummerer etter kampen. En nyttig gjennomkjøring for å se hva som venter oss etter jul. Jentene spiller god håndball i 1 ½ omgang, men etter det strekker ikke kreftene til. Vi må bli flinkere til å hjelpe hverandre i forsvar. I første omgang får vi en del mål i mot pluss 5 straffer pga vi blir stående alene å låse spillere uten hjelp fra sidemann. I andreomgang stresser vi litt for mye i angrep og blir straffet med rush fra Fjellhammer. Vi må også bli bedre til å løpe hjem med flere spillere, når motstanderen rusher.

Nå er det bare å fortsette å trene hardt frem til jul. På fridagene i jula skal jentene følge egentreningsprogrammet som er sendt ut på mail. Så møtes vi igjen torsdag 28. Desember i Marikollhallen hvor vi skal prøve å bite i fra oss i Julecupen.

Top