Hjem / Nyheter / Tindlund – LHK-90 24-21

Tindlund – LHK-90 24-21

Skrevet

Storspill av jentene
Nå ser vi at jentene er på gang. Først fikk vi den fine seieren over Slitu. Så slo vi damelaget 17-13 i treningskampen på torsdag. Og tilslutt spiller jentene en av sine beste kamper i regionserien mot Tindlund.

Sjelden har vi vært mer fornøyd etter et tap. Jentene storspilte mot Tindlund. Flere ganger i løpet av kampen så det ut til at vi skulle få med oss poeng mot Tindlund, som for øvrig vant sin kvalifiseringsgruppe til interregional serie.

Før kampen kunne vi igjen se en gjeng jenter som hadde bestemt seg for å trøkke til.

Første omgang.
Består av hard kjemping fra begge lag. Det skifter hele tiden på hvem som er i føringen, og når vi går til pause leder Tindlund 10-9.
I pausen er det en godt fornøyd Arne som skryter av jentenes innsats. Kun noen små korrigeringer på forsvarsjobbingen, og at vi må holde oss på samme nivå i andre omgang.

Andre omgang.
Tindlund kommer best i gang og får en 3 måls ledelse, men jentene hadde ikke til hensikt å gi opp for det. Flere ganger i løpet av andre omgang kjemper jentene seg inn i kampen. Vi puster Tindlund i nakken og det var det kanskje ikke alle som trodde før kampen. Tilslutt er det Tindlund som stikker av gårde med en 24-21 seier.

Etter kampen er Arne veldig fornøyd med jentene. Nå ser vi resultater av det vi har terpet på i hele høst. Både i forsvar og i angrep har jentene blitt mye tøffere, og det må til skal vi henge med på dette nivået. I tillegg har kondisjonsnivået på de fleste jentene økt. Dvs. at nå er det flere jenter som kan stå nærmere 2×25 minutter.

Dagens lag besto av: Jeanette, Siri, Maiken, Stine, Cecilie, Ine, Bettina, Andrea og Karoline som vi fikk låne fra J-15. Takk for at du stilte opp, i en kamp hvor vi manglet Marte, Veronika, Elisabeth og Martine.

Send en hilsen til jentene her. Bilder fra kampen kommer her.

Top