Hjem / Nyheter / Fjellhammer- LHK-90 16-14

Fjellhammer- LHK-90 16-14

Skrevet

God kamp endte med tap
Mandag 11. februar var det duket for lokaloppgjør i B1 sluttspillet for jenter 16. Fjellhammer tok i mot LHK-90 til et jevnt oppgjør i Fjellhammerhallen

Sist lagene møtte hverandre var i treningskampen 10. desember 07. Da var det Fjellhammer som stakk av med seieren 25-21 i en jevn spilt kamp. Derfor var det et revansjesugent LHK-90 lag som entret bane mandag 11. februar.

Før kampen gikk Arne gjennom et par ting som glapp forrige gang. Bl.a. å unngå tellefeil i forsvar når Fjellhammer kjører sine vante trekk.

1. omgang preges av to lag som jobber godt i forsvar. Etter 17 minutter står det 4-3 på lystavla og Arne tar time out. Han er fornøyd med forsvarsspillet, men ønsker flere avslutninger høyt i mål på en fjellhammerkeeper som tar alt som kommer fra hoftene og ned. Spillerne tar hintet og par mål suser inn oppunder tverrliggeren. Men på slutten av omgangen får FIL et par kontringer og går til pause med 8-5 ledelse

2. omgang fortoner de ganske likt. Godt forsvararbeid og vi skyter FIL keeperen god. På det meste er FIL oppe i en 5 målledelse, men en sluttspurt fra jentene sørger for at det tilslutt står 16-14 i Fjellhammers favør.

Etter kampen oppsummerer Arne slik. Jeg er veldig godt fornøyd med hvordan jentene spiller i forsvar. Vi forflytter oss bra og unngår tellefeilene som skapte problemer forrige gang. Angrepsmessig fortsetter vi å kjøre trekkene våre, noe som fører til at vi kommer til mange avlutninger. I dag er det mye stang ut, i tillegg til en god FIL keeper som hindrer oss i seier. Normalt sett vinner vi kamper så lenge vi kun slipper inn 16 mål.

Dagens lag besto av Jeanette, Veronika, Maiken, Marte, Bettina, Siri, Ine, Cecilie og Andrea. Dagens fotograf var Stine som sto over kampen pga rødt kort.

Nå blir det trening frem mot vinterferien. Så møter vi Fet i treningskamp 26. februar, før vi får 2 tette kamper i regionserien.

Se bilder fra kampen her.

Top