Hjem / Nyheter / Kampene mot Skedsmo og Skjetten

Kampene mot Skedsmo og Skjetten

To tap for damelaget
Tross hederlig innsats i de to siste kampene til damelaget endte begge med knepne tap. Først mot Skedsmo, så mot Skjetten.

Torsdag 31. januar var det Skedsmo som sto for tur Skedsmohallen. Dette var et lag damene slo 28-17 i høst, men siden den gang er store deler av damelaget forandret pga skader og lignende. Vi kommer litt skjevt ut og Skedsmo får en tremålsledelse som de holder gjennom første omgang. I andre omgang spiser vi oss inn på Skedsmo. Tross hard kjemping er det Skedsmo som tilslutt stikker av med seieren 20-19. Synd at vi ikke greier å ta med en topoenger i denne kampen. Vi står godt i forsvar, men sliter med litt stang ut i angrep oppsummerer Jon etter kampen.

Lørdag 2. februar var det klart for ny kamp. Denne gangen mot Skjetten i Tærudhallen. I høst endte denne kampen 16-16. Flere av damespillerne var fortsatt ute med sykdom/skader, så lørdagens damelag er kanskje det yngste LHK noen gang har stilt med. Her kommer vi veldig bra i gang. Vi tar raskt føringen og er på det meste oppe i 5 mål foran Skjetten. Til pause står det 12-10 i vår favør. Andre omgang spiller vi også veldig god håndball. Flere ganger har vi fine innspill til strek som enten ender i straffe eller mål. Skjetten henger også godt med, og på stillingen 18-18 får de et meget merkelig idømt straffekast og går for første gang i kampen opp i ledelsen. Tilslutt endte kampen 21-24 til Skjetten. Etter kampen var Jon ganske oppgitt over en del dommeravgjørelser. (noe både publikum og spillere var enig i). Men samtidig veldig godt fornøyd med innsatsen til de som spilte kampen.

Se tabell her. Se bilder fra kampene her.