Hjem / Nyheter / LHK-90 – Fet 18-21

LHK-90 – Fet 18-21

Skrevet

Tap i treningskamp
I denne kampen er vi i føringen i 45 minutter. Først når det gjenstår 5 minutter går Fet opp i ledelsen for første gang.

Vi hadde kun en fellestrening etter vinterferien før denne treningskampen mot Fet. Spillerne virket litt rustne på treningen i går så vi var litt spent på utfallet i denne kampen. I tillegg blir skadelisten stadig lengre. Elisabeth og Martine har vært ute lenge. Ine har akkurat operert mandlene, og er ute i 14 dager til. Stine fikk et overtråkk på treningen torsdag og sto over kveldens kamp. Hun er forhåpentligvis klar til søndag da vi møter Rygge til seriekamp i Fethallen. Heldigvis fikk vi låne Karoline og Silje fra J-15.

I kampen forsetter trenden fra det siste. Vi står veldig godt i forsvar, og stopper mye av det Fet varter opp med. Det eneste vi sliter litt med er langskytterne som får prikket inn flere fine mål. I angrep gjør vi også mye bra, men vi ser ikke de enorme lukene som oppstår under kampen. Det må vi prøve å utnytte bedre til søndag. Kampen endte tilslutt 18-21 til Fet etter at vi ledet hele kampen gjennom til stillingen 17-16. Derfra og ut begynner vi å bli slitne å gjør noen tekniske feil som vi blir straffet hardt for. Dagens fotograf var Elisabeth og lystavla ble perfekt styrt av Camilla og Stine.
Dagens lag besto av: Jeanette, Veronika, Maiken, Marte, Bettina, Cecilie, Siri, Silje og Karoline

Se bilder fra kampen her.

Top