Hjem / Nyheter / Todelt kåring i Januar

Todelt kåring i Januar

Skrevet

Månedens spiller
Da er januar over, og en ny kåring av månedens spiller er foretatt. Denne gangen ble prisen delt i to. Den som fikk flest stemmer fra spillerne var Cecilie, og hun fikk med seg en stor kurv fylt av frukt og snop.

For å oppnå denne tittelen må jentene kvalifisere seg på visse krav som har blitt satt på forhånd. Det skal legges vekt på treningsoppmøte/innsats, humør, positivitet, og tilslutt sportslig fremgang. Som skrevet ble prisen denne måneden delt i to. Lagledelsen ønsket i tillegg å verdsette prestasjonene til alle på laget som har vært med og kjempet med nebb og klør i kampene i januar. Samt hatt en positiv og fin innsats på treningene. Disse spillerne ble belønnet med hver sin t-skjorte med påskriften månedens spiller. Etter treningen dro alle hjem for å ta en rask dusj, før de igjen skulle møtes på Chi Restaurant i Lillestrøm.

Top