Hjem / Nyheter / Fornøyde barn og voksne

Fornøyde barn og voksne

Skrevet

Loppetassen 2007/08
Så er Loppetassen over for denne sesongen og 36 barn har representert LHK`90 fordelt på 5 lag. Det har vært høytidlige innmarsjer, med egenproduserte plakater. Mest spennende var vel med helt mørk sal og bare et par ”spotter” som fulgte lagene.

Nasjonalsangen er blitt spilt og hver enkelt spiller er presentert med navn og må ta et skritt frem med hånden i været. Skikkelig landskampnivå fra første stund. Kampene er gjennomført med stor entusiasme og om vi taper eller vinner – det spiller ingen rolle, for alle har gjort sin beste kamp, HVER KAMP!

I siste runden var 3 lag samlet, dette var veldig gøy. Det var hele tiden et LHK-lag i aksjon på en av banene. Det er veldig moro for barna å kunne se på hverandre i kamp og kanskje enda mer moro å ha så mange å leke med mellom kampene (barna tar ut mye energi også her J). Mye mer sosialt for de voksne også.

Alle foreldrene har vært involvert som lagledere og de har vært kjempeflinke. Gøy å se hvordan de mest skeptiske til å lede et lag, har vært de mest entusiastiske på sidelinjen. Og alle har sagt etterpå at de har hatt det kjempegøy!

Vi har altså gjennomført 3 runder og spillerne har fått både bronsje-, sølv- og gullmedalje.

Bronsjerunde, lørdag 12. januar i EIDSVOLDHALLEN (ett lag kl 10-13, to lag kl. 14-17), FROGNERHALLEN (ett lag 14-17) og BINGSFOSSHALLEN (ett lag kl 14-17)

Sølvrunde, lørdag 9. februar i SOFIEMYRHALLEN (to lag kl 14-17) og NESHALLEN, samt 1. mars i AURSKOGHALLEN og SANDBEKKHALLEN (ett lag i hver hall)

Gullrunde, lørdag 29. mars i NANNESTADHALLEN (ett lag kl 10-13, tre lag kl. 14-17) og TÆRUDHALLEN (ett lag 14-17).

Neste sesong vil alle disse spillerne bli J8- og G8-spillere, samt et G9-lag og vil ha sine treninger i Skedsmohallen.fra august-08. De har lært mye håndball via Loppetassen og vi ønsker de LYKKE TIL videre!

Hilsen fra Lise og Anne

Top