Hjem / Nyheter / LHK-90 – R/Å 23-13

LHK-90 – R/Å 23-13

Sterkt resultat for damene
Endelig gikk det meste på skinner for damelaget. En overbevisende og velfortjent seier over Raumnes/Årnes.

Forrige gang damelaget møtte R/Å endte kampen med 6 målstap 22-16. Siden den gang er store deler av damelaget byttet ut, og dermed spennende å se hva dagens lag kunne prestere.

Helt fra dommeren blåste i gang kampen tok LHK damene føringen. De gikk raskt opp i ledelsen å ga den aldri ifra seg. Til pause sto det 8-4 i LHK`s favør.
I andre omgang fortsetter damene på samme måte, og når sluttsignalet går har vi slått R/Å med 10 mål.
I perioden hvor R/Å presset som hardest, var det fint å ha Guro i mål som holdt oss inne i kampen. Mange flotte redninger, i tillegg til 2 strafferedninger.

Etter kampen var Jon fornøyd. Vi vinner med 10 mål og spiller oss til mange sjanser. Selv om vi brenner en del 100 % sjanser slår vi R/Å med god margin.

Se bilder fra kampen her. Se video av Guro som redder straffe her.