Hjem / Nyheter / LHK-90 – Rygge 19-22

LHK-90 – Rygge 19-22

Skrevet

Nytt knepent tap
Tidlig søndag morgen møtte 9 jenter klar til å spille kamp i Fethallen mot Rygge. Dette er en motstander vi ikke har møtt de seneste årene, og dermed visste vi lite om dem.

Før kampen fikk vi varmet godt opp og taktikken var like enkel som klar. Gå hardt ut i forsvar som vi har gjort etter jul, samt løpe hjem ved balltap i angrep.

1. omgang ble så tett som vi trodde på forhånd. Vi har en ettmålsledelse stort sett gjennom hele omgangen, og går til pause på stillingen 11-10 til oss.
I pausen er Arne fornøyd med forsvarsjobben, men er forbannet over at jentene ikke tar returløpene hjem. Rygge får 3 kontringsmål, mens halve laget står og ser på. Vi blir enige om at dette skal rettes opp i andre omgang.

2. omgang starter ikke helt etter planen. Rygge får satt de to første målene, og vi får en tominutter med påfølgende rødt kort. De neste 4 minuttene må vi spille med en mindre. Vi kommer oss gjennom denne perioden med kun 1 minusmål. Etter dette får Rygge kontroll på kampen og går opp til en 5 målsledelse 12-17.. Da våkner LHK igjen. Vi storspiller både i angrep og i forsvar og vi nærmer oss Rygge med stormskritt. På det nærmeste er stillingen 19-20 . Vi kunne fort gått opp i ledelsen, men et par dommeravgjørelser som ikke gikk vår vei, får ta litt av skylden.

Etter kampen var Arne, tross tap, veldig fornøyd med jentenes innsats. De kommer tilbake etter å ha ligget under med 5 mål. De kjemper videre selv om de får juling og det gjør vondt både her og der. Vi viser igjen at vi spiller jevnt med 12 beste lagene på Østlandet.

Nå er det bare å trene hardt hele uken og til fredag venter Degernes. Dette blir sikkert en ny tøff kamp, og da må vi møte best mulig forberedt.

Dagens lag besto av: Jeanette, Veronika, Maiken, Marte, Stine, Bettina, Siri, Cecilie og Andrea..

Se video fra oppvarmingen her. Se bilder her. Send en hilsen her.

Top