Hjem / Nyheter / Dag 1 Baldus Cup 25-27 april 2008

Dag 1 Baldus Cup 25-27 april 2008

6 seire, 1 uavgjort og 5 tap
Baldus Cup 2008 er i gang. Med 153 spillere og 20 ledere fra LHK-90. – Dette er noe hele klubben har gledet seg til, sier styremedlemmene Linda Næss Solheim og Hanne Pedersen. Følg turneringen og se bilder på klubbens nettside.

Det var en humørfylt og spent spillegruppe som dro fra Skedsmohallen klokken 15.30 fredag ettermiddag.Den tidlige avreisen skyldtes at flere av lagene skulle rekke sine første kamper.

– Alt gikk bra. Vi hadde pause på Rudshøgda. Og vi var fremme i 17.45 tiden. Spillerne og lederne var fordelt på fire busser, forteller Linda og Hanne.

Vi møter de to klubblederne fredag kveld utenfor Haakons og Kristins hall. Spillere, ledere, tilskuere og nysjerrige er samlet på plassen foran hallene. De første LHK-lagene er i gang med oppvarmingen. De kommer rett fra Lillehammer videregående skole. Der bor alle Lillestrøm-lagene samlet.

Baldus Cup har vokst til å bli en av de største og mest populære håndballturneringene for aldersbestemte lag. LHK-90 har satset på cupen som klubbens store fellesturnering i flere år. I fjor havnet vi imidlertid i Fredrikstad. Da fikk vi ikke plass på Lillehammer.

– Tror vi er en av de største delegasjonene her. I sekretariatet sa de i alle fall det da vi kom. Arrangørene var imponert, sier Linda.

I årets turnering stiller Lillestrøm HK med 14 lag ifra klassen jenter og ni år og opp til Jenter 16. Vi har to guttelag med, G 11 og G12. J14 stiller forøvrig med hele tre lag – hvilket er meget bra.

Resultatmessig gikk det opp og ned fredag kveld for Lillestrøm-lagene. Tolv lag var i sving. Det endte med 6 seire, en uavgjort og 5 tap. Blant annet vant J13 11-9 over Njård.

Forøvrig ble det en del tette oppgjør mot naboklubber som spillerne kjenner fra før. Ull/Kisa er for eksempel en av de andre klubbene som stiller med mange lag under Baldus Cup.

Følg resultatene i årets turnering her.

Les mer om Baldus Cup, se bilder og avisreportasjer her.

LHK-90.nos egen billedspesial finner du her.