Hjem / Nyheter / Salg av utstyr og effekter på klubbkveld 2007

Salg av utstyr og effekter på klubbkveld 2007

Skrevet

Klubbkveld i Skedsmohallen
Torsdag 10. April blir det mulighet for å kjøpe en pakke full av LHK-90 produkter til en uslåelig pris.

kl. 17.30 – 20.30 blir det klubbkveld i Skedsmohallen. Ta turen innom kafeteriaen og kjøp en kopp kaffe med vaffel, mens barna deres trener. Her vil det også bli mulighet for å kjøpe inn en pakke full av utstyr til Baldus Cup for en uslåelig pris.

”Pakken alle må ha” inneholder håndkle, sekk, sitteunderlag, LHK-cd, Spenner til jenter eller sokker til gutter. Alt dette for kun kr. 200,- I tillegg vil de første få med T-skjorte i prisen, så langt lagret rekker.

Det blir også mulighet for trenere / lagledere å hente ut teip, isposer osv. til Baldus Cup.

Top